ΑρχικήReviewsΑυτό το μηχάνημα ετοιμάζει το τέλειο ποτήρι κρασί για εσάς

Αυτό το μηχάνημα ετοιμάζει το τέλειο ποτήρι κρασί για εσάς

1455953731-κρασί

Οι απανταχού λάτρεις του καλού κρασιού, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με αυτά τα νέα! Ένα νέο μηχάνημα που έχει ως στόχο να κάνει για το κρασί ότι και η Nespresso για τον καφέ, μπορεί τώρα να γίνει δικό σας!

Το D-Vine – από τη γαλλική start-up 10-Vins – βάζει κρασί σε ένα δοχείο 100ml που μοιάζει με δοκιμαστικό σωλήνα και ονομάζεται «flacon» (μικρό μπουκάλι) και το φέρνει στη βέλτιστη θερμοκρασία και αερισμό που συνιστάται από τους οινοποιούς.

Μέσα σε ένα λεπτό, μπορεί να παγώσει ή να θερμάνει το κρασί και αερίζει το ποτό μέσω ενός μακριού σωλήνα που περνάει μέσα από το μηχάνημα. Η ανάπτυξη του μηχανήματος χρειάστηκε 4 περίπου χρόνια. Ήταν έτοιμο το 2014 και πωλείται στην Ευρώπη από τα Χριστούγεννα του 2015.

d-vine_2

Ένας λόγος που πήρε τόσο καιρό ήταν επειδή οι ιθύνοντες ήθελαν η μηχανή ψύξης, να είναι σε θέση να παγώσει το ποτό σας μέσα σε ένα λεπτό και χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το μηχάνημα. Δεν είναι το ίδιο με το ψυγείο, το οποίο αργεί να φτάσει και να διατηρήσει μια χαμηλή θερμοκρασία, δήλωσε ο συν-ιδρυτής Thibaut Jarrousse.

Κυκλοφόρησε στη Σιγκαπούρη αυτή την εβδομάδα – το πρώτο βήμα έξω από την Ευρώπη- και οι κατασκευαστές είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τις πωλήσεις στις ΗΠΑ και την Ασία.

Οι αμπελώνες παρέχουν κρασί και πληροφορίες για τη θερμοκρασία και τον αερισμό του, για τα μικρά μπουκάλια, καθώς η εταιρεία δεν παρασκευάζει δικό της.

«Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πείσεις τους «παραδοσιακούς» οινοποιούς να βάλουν τα κρασιά τους σε μια μορφή όπως αυτή», εξήγησε ο Jarrousse. Αλλά ελπίζει ότι τα μικρότερα κτήματα θα ενθαρρυνθούν στην προοπτική ότι θα προσεγγίσουν περισσότερους  πελάτες, όπως και από την υπόσχεση ότι τα προϊόντα τους θα παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προς το παρών όλα τα κρασιά του προέρχεται από τη Γαλλία, αλλά η εταιρεία είναι πρόθυμη να φθάσει σε περισσότερους οινοποιοί, είπε ο Jarrousse.

d-vine-sommelier-machine-100ml-flacon-1-glass-of-wine

Κρασιά από άλλες χώρες της Ευρώπης και της Καλιφόρνιας είναι ο επόμενος στόχος, πρόσθεσε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS