ΑρχικήinetRevolCam, ο επαγγελματικός φακός κάμερας για smartphone

RevolCam, ο επαγγελματικός φακός κάμερας για smartphone

RevolCamΗ οικογενειακή φωτογραφία των διακοπών σας, λέει πολλά για εσάς. Έτσι θέλετε να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη, αλλά γιατί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού αγοράζοντας μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή; Φέτος τις διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία που είναι εξίσου καλή, χάρη στη RevolCam: Ήρθε η επανάσταση στις φωτογραφίες με πολλαπλούς φακούς για τα Smartphones.

Η RevolCam σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τρεις φακούς υψηλής ποιότητας, μια ρυθμιζόμενη λυχνία φωτισμού LED με 230 επίπεδα φωτισμού που σας βοηθά να φωτίσετε τα αντικείμενα σε όλες τις συνθήκες, καθώς και έναν ενσωματωμένο αυτόματο καθρέφτη και όλα αυτά στο ίδιο smartphone.

Θέλετε μια φωτογραφία με εσάς και το κατοικίδιό σας; Και τι γίνεται με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειάς σας; Τα πάντα είναι εφικτά με τη RevolCam, επειδή είναι τόσο ευπροσάρμοστη και συμπαγής. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε με μία μεγάλη DSLR αυτές τις διακοπές. Απλά τοποθετείστε τη RevolCam στη θήκη μεταφοράς της και είστε έτοιμοι να φύγετε.

Η συσκευή συνήθως πωλείται $ 34.99 στο κατάστημα Mashable (40% λιγότερο από την κανονική του τιμή που είναι στα $ 59), αλλά τώρα μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την φοβερή συσκευή στην Black Friday τιμή της που είναι $ 29.99. Μπείτε στην ιστοσελίδα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

RevolCam

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS