ΑρχικήinetPS4 Software Update 7.00: Νέα χαρακτηριστικά ίσον νέα εμπειρία!

PS4 Software Update 7.00: Νέα χαρακτηριστικά ίσον νέα εμπειρία!

Νέο software update για το Playstation 4. H έκδοση 7.οο λανσάρεται αυτή την εβδομάδα σε όλο τον κόσμο. Το νέο update περιλαμβάνει αλλαγές στη λειτουργικότητα συμπεριλαμβανομένου του Party και Remote Play.

Αυτά είναι κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά που οι χρήστες του PS4 μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

PS4

UPDATE –  PARTY FEATURE

Για τους fans που θέλουν να παίζουν παράλληλα με τους φίλους τους ή με άλλα μέλη του community, το party feauture αναβαθμίστηκε και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες όπως:

  • Ο αριθμός των παικτών ανέρχεται από 8 έως 16
  • Βελτιώθηκε η συνδεσιμότητα του δικτύου
  • Βελτιώθηκε η ποιότητα του ήχου
  • Έχει προστεθεί εξυπηρέτηση μέσω Chat Transcription (μόνο για US)

Με το νέο party feature θα έχει κανείς καλύτερη συνδεσιμότητα του δικτύου και ποιότητα ήχου. Το βελτιωμένο back-end φτιάχνει την συνδεσιμότητα του δικτύου και λύνει ό,τι ζήτημα προέκυπτε παλιότερα με άλλα μέλη.

Τέλος, η εφαρμογή Party προσφέρει τη νέα δυνατότητα Chat Trancription σε US users μέσω του PS4 Second Screen App σε smartphone συσκευές. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό μετατρέπει τις φωνές των χρηστών σε κείμενο ή σου επιτρέπει να γράψεις κάποιο κείμενο το οποίο θα ακουστεί δυνατά σε όλους τους users. Αν χρησιμοποιείτε το κινητό σας για να συνδεθείτε με το PS4 κατά τη διάρκεια ενός party, πλέον θα δείτε ότι έχει προστεθεί ένα νέο party tab με τις νέες δυνατότητες.

REMOTE PLAY

Όσοι επιθυμούν να στριμάρουν PS4 games στις κινητές συσκευές τους, το Remote Play μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε smartphones και tablets. Απλά κατεβάστε το PS4 Remote Play App από το Google Play για να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό.

Όσον αφορά τους χρήστες iPhone και iPad, το Remote Play έχει αναβαθμιστεί και έτσι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή τον PS4 controller και να κλειδώσετε την οθόνη της συσκευής σας.

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα DualShock 4 wireless controllers μέσω Bluetooth για Remote Play σε Android, iPhone, iPad και Mac. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναβαθμίσετε σε Android 10, iOS 13, iPadOS 13 ή macOS Catalina ώστε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, ένα σύστημα PS4 με ενσύρματη σύνδεση μέσω καλωδίου LAN συνιστάται.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS