ΑρχικήinetΚορωναϊός θύματα Ελλάδα: Ενημερωθείτε από το live dashboard

Κορωναϊός θύματα Ελλάδα: Ενημερωθείτε από το live dashboard

Κορωναϊός θύματα Ελλάδα: Ο κορωναϊός εξαπλώνεται με ραδαίους ρυθμούς, φτάνοντας τα 83 επιβεβαιωμένα κρούσματα, μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Αν όμως θέλετε να ενημερώνεστε για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, μπορείτε να συμβουλεύεστε το live dashboard του Κορωναϊού.

Κορωναϊός θύματα Ελλάδα live dashboard

Το live dashboard λαμβάνει δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ), καθώς και από ιατρικά κέντρα ελέγχου της νόσου στις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ευρώπη. Στόχος είναι να μπορεί ο κόσμος να δει όλα τα επιβεβαιωμένα και τα ύποπτα κρούσματα κορωναϊού, καθώς και τον αριθμό των ασθενών και των θανάτων ανά περιοχή. Τα δεδομένα απεικονίζονται μέσω ενός γραφικού συστήματος πληροφοριών (GIS) σε πραγματικό χρόνο.

Το online dashboard λαμβάνει πληροφορίες και από τις σελίδες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και του Π.Ο.Υ. Αυτά τα sites ενημερώνουν συνεχώς για τις νέες εξελίξεις σχετικά με τον κορωναϊό και την εξάπλωσή του. Επιπλέον, εμφανίζονται χάρτες με τις μολυσμένες περιοχές. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ και του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης έχουν επίσης προωθήσει ένα site παρακολούθησης του ιού σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS