ΑρχικήinetΟ Internet Explorer έκλεισε τα 21 χρόνια παρουσίας

Ο Internet Explorer έκλεισε τα 21 χρόνια παρουσίας

O Internet Explorer, το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft έκλεισε τα 21, αφού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 16 Αυγούστου του 1995.

Ο Internet Explorer 1 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με τα Windows 95 σαν μέρος του Internet Jumpstart Kit του Microsoft Plus. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Internet Explorer 1 είχε αναπτυχθεί από μια ομάδα έξι προγραμματιστών.Internet Explorer

Σήμερα το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft φτάνει στην έκδοση 11, και δεν αποτελεί πια κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία, που ασχολείται με την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής περιήγησης Edge.

Η ανάπτυξη του Microsoft Edge ήταν απαραίτητη κυρίως επειδή εταιρεία πρέπει να ανταγωνιστεί με τα άλλα προγράμματα περιήγησης στην αγορά, όπως τον Chrome και τον Firefox, κάτι που ο Internet Εxplorer δεν μπορούσε να κάνει.

Ο Internet Explorer δεν θα έχει πλέον νέες εκδόσεις, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αλλά η Microsoft θα συνεχίσει να επιδιορθώνει τα νέα τρωτά σημεία που παρουσιάζονται και όλα τα θέματα ασφαλείας.

Έτσι προφανώς, το μερίδιο αγοράς του Internet Εxplorer θα μειώνεται γρήγορα, και οι στατιστικές δείχνουν τον Google Chrome αδιαφιλονίκητο ηγέτη στον κόσμο των browsers με μερίδιο της αγοράς που ξεπερνά το 50 τοις εκατό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS