ΑρχικήinetHouseparty: Η πιο δημοφιλής εφαρμογή της καραντίνας

Houseparty: Η πιο δημοφιλής εφαρμογή της καραντίνας

Houseparty

Τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και την παραμονή στο σπίτι, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου. Στη διάρκεια της καραντίνας, οι άνθρωποι βρίσκουν διάφορους τρόπους να περνούν ευχάριστα την ώρα τους, είτε παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, είτε παίζοντας παιχνίδια στο κινητό τους, είτε κάνοντας άλλες δραστηριότητες με την οικογένειά τους.

Μία εφαρμογή βιντεοσυνομιλίας, που επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια με την παρέα σας από την ίδια εφαρμογή, μπορεί να είναι η απάντηση στις βαρετές ώρες που πρέπει να περάσετε απομονωμένοι στο σπίτι. Ονομάζεται Houseparty και μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη εφαρμογή για να παίζετε βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους σας, μέσω βιντεοκλήσεων.

Αυτή την περίοδο, που πρέπει να μείνουμε μέσα στο σπίτι, το Houseparty βοηθά να οργανώσουμε μία βραδιά gaming με την παρέα μας, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθούμε από τον καναπέ μας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS και Android, ενώ οι χρήστες του Chrome μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτή, χρησιμοποιώντας την επέκταση Chrome που προσφέρει.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε για πρώτη φόρα το 2016, ωστόσο η δημοτικότητά της ανέβηκε τον τελευταίο καιρό, λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού. Το 2019, η εφαρμογή αγοράστηκε από την Epic games.

Τον τελευταίο καιρό, η εφαρμογή έχει εκτοξευτεί από την 304η θέση στο κατάστημα Apple App και έχει γίνει η δωρεάν εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Houseparty;

Αρχικά θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή και στη συνέχεια να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό. Έπειτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσκαλέσετε φίλους σας, είτε αποστέλλοντας προσκλήσεις, είτε προσθέτοντας τις επαφές σας.

Μόλις επιλέξετε τους φίλους που θέλετε να μοιραστείτε την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε ποιοι από αυτούς είναι online. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής ωστόσο, είναι ότι επιτρέπει να παίξετε εικονικά παιχνίδια με τους φίλους σας ενώ πραγματοποιείτε μια βιντεοκλήση μαζί τους.

Διαθέσιμα παιχνίδια

Το Houseparty διαθέτει μία συλλογή εξαιρετικών mini games όπως τα Chips και Guac, Heads Up, Quick Draw και Trivia. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να περιλαμβάνουν μέχρι και 8 παίκτες τη φορά.

Το Houseparty έρχεται με μοναδικά πρόσθετα πακέτα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν κάποιος θέλει να προσθέσει μια νέα γεύση στα διαθέσιμα παιχνίδια. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά θέματα στο παιχνίδι Heads Up στην εφαρμογή.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν επίσης να στείλουν facemails στους φίλους τους όταν είναι online.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS