ΑρχικήinetΟ χρόνος αξιολόγησης του Google Play καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Ο χρόνος αξιολόγησης του Google Play καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Η έξαρση του κορωνοϊού, η οποία πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έχει επηρεάσει πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας. Παγκοσμίως έχουν διαγνωσθεί 175.000 περιστατικά και περίπου 6.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό, κάτι που καθιστά την κατάσταση κρίσιμη και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Σε ολόκληρο τον πλανήτη, γίνονται ήδη προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Ένα από τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν η ακύρωση συνεδρίων όπως τα MWC 2020, Google I / O και πολλά ακόμα. Τα αποτελέσματα της πανδημίας γίνονται αντιληπτά παντού γύρω μας, όσο περνάει ο καιρός και φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει και τους χρόνους αξιολόγησης του Google Play.

Google-Android apps-Facebook credentials

Ένα αποτέλεσμα της καραντίνας που έχει τεθεί λόγω του κορωνοϊού, είναι και η μεγαλύτερη διάρκεια των μη αυτόματων ελέγχων που πραγματοποιούν οι προγραμματιστές Android στις εφαρμογές. Στις περιπτώσεις που μία εφαρμογή χρειάζεται χειροκίνητη αξιολόγηση, κάποιος υπάλληλος στην Google πρέπει να αναλάβει αυτή τη δουλειά. Η εταιρεία έχει αναπροσαρμόσει τα ωράρια εργασίας των υπαλλήλων της λόγω των μέτρων προστασίας που έχουν ληφθεί για την πανδημία. Μία ειδοποίηση στο Google Play Console ενημερώνει ότι οι προγραμματιστές πρέπει να αναμένουν χρόνους αξιολόγησης των εφαρμογών τους από 7 ημέρες και περισσότερο, λόγω των “προσαρμοσμένων ωραρίων εργασίας”.

Η αναφορά, που επισημάνθηκε από το Android Police, επιβεβαιώθηκε εκ νέου κι από έναν εκπρόσωπο της Google:

“ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΜΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΗΣΕΤΑΙ, ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 7 ΜΕΡΕΣ  Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ.”

Προς το παρόν η κατάσταση δεν φαίνεται να καλυτερεύει στο άμεσο μέλλον, αντιθέτως αναμένεται ότι δεν έχει φτάσει ακόμα το αποκορύφωμά της σε παγκόσμιο επίπεδο. Επομένως, η Google ενδέχεται να υιοθετήσει αυστηρότερες εσωτερικές πολιτικές τις επόμενες εβδομάδες. Η πανδημία του κοροναϊού αλλάζει τον κόσμο και επηρεάζει τη ζωή μας. Θα πρέπει να αγωνιστούμε μαζί για να την αντιμετωπίσουμε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS