ΑρχικήReviewsΤο πιο ασφαλές router του κόσμου έρχεται από την HTC

Το πιο ασφαλές router του κόσμου έρχεται από την HTC

Σύντομα η HTC, μπορεί να κάνει την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο πραγματικότητα, με το νέο router της που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια.

Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το HTC Exodus 5G Hub, το οποίο όπως υποστηρίζει, είναι το πιο ασφαλές router στον κόσμο, προσφέροντας “εξαιρετικά ασφαλή” 5G συνδεσιμότητα για οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.

Το Exodus 5G διαθέτει μια σειρά εξελιγμένων χαρακτηριστικών, το κυριότερο από τα οποία επιτρέπει στον χρήστη να κατέχει τα δικά του κλειδιά μέσω του Zion, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε μεταφορά δεδομένων, πρέπει να επικυρώνεται από τον ίδιο τον χρήστη, διατηρώντας τα προσωπικά του δεδομένα προστατευμένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το HTC 5G router

Εκτός από πιο γρήγορες συνδέσεις στο διαδίκτυο, το HTC Exodus 5G Hub περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για πολλές δημοφιλείς εφαρμογές απορρήτου, όπως η ασφαλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ProtonMail, το Brave internet browser και την υπηρεσία ανοικτού κώδικα Incognito.

Η κυκλοφορία του router, έρχεται μετά από την παρουσίαση της σειρά Exodus της HTC, η οποία έγινε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress 2019 και συμπληρώθηκε από την κυκλοφορία της συσκευής Exodus 1S τον Νοέμβριο του 2019.

Όσον αφορά τον τομέα του cryptocurrency, το Exodus 5G Hub επιτρέπει στους χρήστες τη δυνατότητα να τρέχουν έναν πλήρη κόμβο Bitcoin μαζί με ένα ιδιωτικό θησαυροφυλάκιο τύπου “all-in-one” για να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν τις αλλαγές της αγοράς μέσω της οθόνης του Ηub, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί για να εμφανίζει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση.

«Η Exodus ήταν πάντα κάτι περισσότερο από smartphones: η Exodus αφορά την ιδιοκτησία», δήλωσε ο Phil Chen, Decentralized Chief Officer της HTC.

«Η Exodus είναι η ασπίδα κατά της επίθεσης από την μεγάλη τεχνολογία και της επίθεσης στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας. Χρησιμοποιώντας το Exodus 5G Hub, έχετε περισσότερο έλεγχο και ιδιοκτησία των δεδομένων σας από ποτέ.»

Το Exodus 5G Hub θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και σε ποιες αγορές θα διατίθεται.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS