ΑρχικήsecurityHackers κατέστρεψαν παιχνίδι που διακωμωδούσε τον αρχηγό της Β. Κορέας

Hackers κατέστρεψαν παιχνίδι που διακωμωδούσε τον αρχηγό της Β. Κορέας

παιχνίδι διακωμωδεί τον αρχηγό της Βόρειας Κορέας

Οι hackers που κατέστρεψαν το παιχνίδι που διακωμωδούσε τον αρχηγό της Βόρειας Κορέας δεν θα έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Η Moneyhorse Games, εταιρεία που ετοίμαζε το παιχνίδι αναγκάστηκε να παγώσει τις διεργασίες μετά από επίθεση που δέχτηκε από hackers, οι οποίοι κατέστρεψαν τα δεδομένα του παιχνιδιού και κλείδωσαν τους υπολογιστές της εταιρείας, καθιστώντας έτσι δύσκολη τη συνέχιση των εργασιών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία έρχεται αντιμέτωπη με μια επίθεση, αλλά είναι αρκετά σοβαρό το γεγονός ότι η εταιρεία ‘’επαναξιολογεί’’ τη βούλησή της γύρω από το παιχνίδι έχοντας ήδη αντιμετωπίσει τόσες δυσκολίες πριν καν κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ‘’Δεν είναι ακόμα εμφανή τα κίνητρα της επίθεσης γι’αυτό δεν θα πρέπει να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα και να κατηγορήσουμε τους συνήθης ύποπτους, Guardians of Peace ή την ομάδα κυβερνοπολέμου της Βόρειας Κορέας. Μπορεί πίσω από την επίθεση να βρίσκονται και ‘’καιροσκόποι μιμητές’’. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το γεγονός ότι παιχνίδια που πριν καν κυκλοφορήσουν δεν είναι ασφαλή σε επιθέσεις.’’

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS