ΑρχικήsecurityΜε νέες επιθέσεις hacking απειλούν οι Anonymous

Με νέες επιθέσεις hacking απειλούν οι Anonymous

hackingΜε σειρά νέων επιθέσεων hacking απειλούν Anonymous, στον απόηχο των χθεσινών επιθέσεων εναντίον τζιχαντιστών.

Οι Anonymous πλέον έχουν στραφεί εναντίον των τζιχαντιστών, κάνοντας τις απειλές τους πραγματικότητα, οι οποίοι από εχθές Δευτέρα 12/1 έχουν ξεκινήσει διαδικτυακό πόλεμο μέσω επιθέσεων hacking.

Από εχθές στις πρωινές ώρες μέλη των Anonymous, προχώρησαν σε ανακοινώσεις μέσω ενός Twitter Account, χρησιμοποιώντας παράλληλα το hashtag OpCharlieHebdo. To tweet λέει συγκεκριμένα ότι έχει πραγματοποιηθεί επιτυχημένη διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα ansar-alhaqq.net, η οποία αποτελεί τον γαλλικό ιστότοπο των τζιχαντιστών.

Στη συνέχεια υπέδειξαν αρκετούς λογαριασμούς τζιχαντιστών στο Twitter, στην ιστοσελίδα Pastebin που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ανώνυμα πληροφορίες στο διαδίκτυο.  Παράλληλα ανέφεραν ότι θα επακολουθήσουν και άλλες διαδικτυακές επιθέσεις.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, λίγες ημέρες αφότου κήρυξαν τον “πόλεμο” στους Τζιχαντιστές, οι Anonymous προχώρησαν σε αντίποινα για την αιματηρή επίθεση στο Charlie Hebdo.

 

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στους Τζιχαντιστές την Παρασκευή 9/1, ονομάζοντας την “επιχείρησή” τους #OpCharlieHebdo.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο Secnews.gr για όλες τις εξελίξεις στον χώρο των διαδικτυακών επιθέσεων.

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS