ΑρχικήinetΜήνυση κατά της Apple για το iOS 8

Μήνυση κατά της Apple για το iOS 8

Apple

Η Apple διαφήμισε το νέο της λογισμικό ως «The biggest iOS release ever», αλλά σίγουρα δεν εννοούσε την χωρητικότητα που καταλαμβάνει στη συσκευή σας.

Η SiliconBeat αναφέρει πως έχει κατατεθεί μήνυση στην AppΙe για το λόγο του ότι δεν ενημερώνει τους καταναλωτές για το πόσο αποθηκευτικό χώρο καταλαμβάνει το iOS 8 στη συσκευή τους. Έτσι εμμέσως -σύμφωνα πάντα με την μηνυτήριο κατηγορία- αναγκάζει τους χρήστες να αγοράσουν περισσότερο iCloud αποθηκευτικό χώρο.«Αισθανόμαστε πως ένας μεγάλος αριθμός χρηστών έχουν εξαπατηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος William Anderson.
H Samsung αντιμετώπισε ένα παρόμοιο πρόβλημα και μηνύσεις όταν οι χρήστες του Galaxy S4 των 16 GB αντιλήφθηκαν πως το λογισμικό καταλάμβανε 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Η δικαιολογία της Samsung ήταν πως το έκανε αυτό για να δώσει περισσότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στους χρήστες της συσκευής.Η εταιρεία έχει δεχθεί και άλλη μήνυση στο πρόσφατο παρελθόν από καναδικό δικαστήριο για παραπλάνηση του αποθηκευτικού χώρου των iPod.
Πηγή: newsbeast.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS