ΑρχικήinetΓιατί έκλεισε η σελίδα του ThePirateBay στο Facebook

Γιατί έκλεισε η σελίδα του ThePirateBay στο Facebook

Ακολουθώντας τα.. βήματα του site, η σελίδα του ThePirateBay στο Facebook, που είχε συγκεντρώσει περί το μισό εκαταμμύριο likes, έκλεισε, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν την κατέβασαν οι υπεύθυνοι του TPB ή το ίδιο το Facebook. Όλα αυτά, κι ενώ έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τη συντονισμένη επίθεση των σουηδικών αρχών, χωρίς το site να δώσει την παραμικρή ένδειξη για το πότε μπορεί να επιστρέψει.

ThePirateBay

Η σελίδα του ThePirateBay στο Facebook δεν ενημερωνόταν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ενώ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τη χρησιμοποιούσαν οι fans, ώστε να μοιράζονται νέα και εναλλακτικές προτάσεις μετά το κλείσιμο του site.

tpb-facebook

Γιατί όμως έκλεισε η σελίδα; Κάποιοι σημειώνουν ότι ίσως να έκλεισε από το ίδιο το Facebook, κάτι που ενδέχεται να είχε ζητηθεί από το κοινωνικό δίκτυο για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και κάποιοι άλλοι ότι αυτό έγινε από το ίδιο το “πλήρωμα” του TPB για να “καλύψει τα ίχνη του” καθώς υπάρχουν πληροφορίες για νέα ποινική έρευνα σε εξέλιξη από τις σουηδικές αρχές.

Να σημειώσουμε ότι ο λογαριασμός του ThePirateBay στο Twitter παραμένει online, αν και έχει να ενημερωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από το ThePirateBay τηρούν “σιγή ιχθύος” σχετικά με τις προθέσεις τους για το μέλλον του site, με μόνη εξαίρεση τα όσα δήλωσε στο TorrentFreak ο “Mr 10100100000″, ο οποίος πάντως ενίσχυσε τις φήμες ότι η επιστροφή του site φαίνεται πως αποτελεί μία πολύπλοκη υπόθεση.

Πηγή: digitallife.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS