ΑρχικήinetHacker ζητά συγγνώμη, για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της Paris Hilton

Hacker ζητά συγγνώμη, για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της Paris Hilton

ddd

Ο Κάμερον Lacroix, ένας χάκερ που αναφέρεται στο και Wikipedia, ζήτησε συγγνώμη γιατί δημοσίευσε στο διαδίκτυο προσωπικές φωτογραφίες διασημοτήτων, πριν από εννέα χρόνια. Μεταξύ αυτών περιέχονταν φωτογραφίες από το τηλέφωνο της Paris Hilton. Ο hacker θέλησε να εκφράσει δημόσια τη συγγνώμη του, λίγο πριν από την έναρξη της τετραετούς ποινής του σε ομοσπονδιακή φυλακή, για την κλοπή αριθμών πιστωτικών καρτών, παραποίηση βαθμών στο κοινοτικό κολέγιο Μπρίστολ Community College και πρόκληση βλάβης στο Twitter που κόστισε 200,000 δολάρια

Ξεκίνησε το Hacking στα 11 και στα 16 καταδικάστηκε σε 11 μήνες παραμονής σε σωφρονιστικό ίδρυμα

Σύμφωνα με το NBC News , ο Lacroix, από το Νιου Μπέντφορντ, της Μασαχουσέτης, τώρα αντιλαμβάνεται πραγματικά, τις συνέπειες των προσωπικών πληροφοριών που δημοσιοποίησε. “Paris, λυπάμαι που δημοσιοποίησα τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο”, δήλωσε. “Δεν έπρεπε ποτέ να το είχα κάνει. Θα ήθελα να μην είχε γίνει ποτέ”.

Μέχρι αυτή την ηλικία, ο Lacroix έχει συμμετάσχει σε πολλές hacking ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων κλοπές πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, προσωπικών δεδομένων, παραβίασεις λογαριασμών στο Twitter. Η διαρροή των φωτογραφιών της Paris Hilton πραγματοποιήθηκε το 2005, όταν ο χάκερ ήταν έφηβος. Κατάφερε να σπάσει στο τηλέφωνο της Paris Ηilton και να διαρρεύσει στο διαδίκτυο προσωπικές επαφές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και γυμνές φωτογραφίες της. Η πράξη πραγματοποιήθηκε μέσω επίθεσης στην ιστοσελίδα της T-Mobile, τον φορέα στον οποίο ήταν συνδρομήτρια η Paris Hilton. Γι αυτό το περιστατικό ο Lacroix καταδικάστηκε σε φυλάκιση 11 μηνών σε μια σωφρονιστική ομοσπονδιακή εγκατάσταση για ανήλικους. Ήταν μόλις 16 ετών τότε. Ωστόσο, ο κατάλογος των κυβερνοεπιθέσεων στις οποίες συμμετείχε δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν με αυτό.

To Ποινικό παρελθόν του και η θέση εργασίας στο FBI

Ο Lacroix είναι επίσης γνωστός για την παράνομη εισβολή στον Twitter λογαριασμό της Burger King – Όπου  άλλαξε το λογότυπο του εστιατορίου με εκείνο των McDonalds . Μεταξύ των βάσεων δεδομένων στις οποίες είχε παράνομα πρόσβαση, συγκαταλέγονται και βάσεις των ομοσπονδιακών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τις αρχές, η ζημία που πραγματοποιήθηκε από το χάκερ εκτιμάται σε περίπου 1 εκατομμύρια δολάρια / € 800,000.

Ωστόσο, υποσχέθηκε ότι όταν βγει από τη φυλακή, θα αλλάξει το καπέλο του σε λευκό (whitehat) και θα ήθελε να βοηθήσει όλες τις εταιρείες που εξαπάτησε. Θα μπορούσε επίσης να συνεργαστεί με το FBI προκειμένου με τις γνώσεις του να βοηθήσει στη σύλληψη εγκληματιών του κυβερνοχώρου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS