ΑρχικήinetΕλληνικό Crowdfunding για να προβλέψουν τα νούμερα του Τζόκερ!

Ελληνικό Crowdfunding για να προβλέψουν τα νούμερα του Τζόκερ!

tzoker1

Εκστρατεία crowdfunding σε δημοφιλή ιστοσελίδα του εξωτερικού που αφορά την σημερινή κλήρωση τζακποτ του Τζόκερ , εντόπισε συντάκτης του SecNews.Έτσι στην φρενίτιδα του Τζόκερ που έχει πιάσει όλους τους Έλληνες, μπήκαν και χρήστες των sites crowdfunding (ιστοσελίδες δηλαδη χρηματοδότησης από την “λαική βάση”).

Η εκστρατεία έχει ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και είχε σκοπό να συγκεντρώσει το υψηλότερο δυνατό ποσό  (12.000.000 €???) με στόχο να παιχτεί δελτίο με τις υψηλότερες πιθανότητες κέρδους (ακόμα και 45 νούμερα αν είναι δυνατόν). Το αρχικό ποσό που έπρεπε να συγκεντρωθεί είναι 50.000€.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα Indiegogo. Στόχος των δημιουργών καμπανιών στις ιστοσελίδες Crowdfunding είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για έναν κοινό σκοπό ή την χρηματοδότηση μιας ιδέας. Πλήθος είναι τα  παραδειγμάτα επιτυχών ιδεών που έχουν χρηματοδοτηθεί μέσω Crowd. Αυτό φαίνεται να προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο δημιουργός της καμπάνιας.

Τζόκερ

Η εκστρατεία φαίνεται ότι δεν έπεισε καθόλου τους crowdfunders, με αποτέλεσμα μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να μην έχει συνεισφέρει κανείς το παραμικρό ποσό. Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται αγγελία σε crowdfunding site σχετικά με κλήρωση του ΟΠΑΠ.

Τζόκερ

Βέβαια ακόμα και αν ο δημιουργός επιτύγχανε να μαζέψει το ποσό, δεν είναι γνωστό αν ο ΟΠΑΠ θα επέτρεπε να παιχτεί τέτοιο δελτίο στο Τζόκερ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS