ΑρχικήinetΘα έδινες ποτέ 49.000 ευρώ για ένα πρωτότυπο iPhone 6;

Θα έδινες ποτέ 49.000 ευρώ για ένα πρωτότυπο iPhone 6;

Iphone_6_Prototype_ebay-640x568Αναμφίβολα, τα iPhone 6 της Apple δεν είναι και από τα πιο φτηνά smartphones που υπάρχουν στον κόσμο. Με κόστος που σε αρκετές περιπτώσεις πλησιάζει τα 1000 ευρώ, οι περισσότεροι fans της Apple καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη. Αυτό συμβαίνει στα απλά «συμβατικά» θα λέγαμε iPhones, γιατί υπάρχουν και τα εξαιρετικά σπάνια prototypes (δηλαδή τα δοκιμαστικά μοντέλα που χρησιμοποιεί η Apple), τα οποία μπορεί να φτάσουν σεεξωφρενικές τιμές, αγγίζοντας ακόμη και εξαψήφια νούμερα!

Μάλιστα, πρόσφατα εμφανίστηκε ένα πρωτότυπο iPhone 6 (μοντέλο των 64GB) στο eBay, το οποίο αυτή τη στιγμή οι προσφορές που έχουν κατατεθεί για την απόκτηση του, κοντεύουν να ξεπεράσουν το ποσό των 49.000 ευρώ (ή περίπου 60.000 δολάρια). Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το δοκιμαστικό μοντέλο που χρησιμοποιεί η Apple πριν κυκλοφορήσει στο κοινό τη συσκευή της, για αυτό και δεν υπάρχει πουθενά το iOS 8, παρά μόνο ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για το τεστάρισμα της συσκευής. Επίσης, από όσο μπορέσαμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες του iPhone 6, δεν υπάρχει κανένας σειριακός αριθμός. Ωστόσο, το θέμα είναι πως έφτασε η συγκεκριμένη συσκευή στα χέρια της κατόχου της αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς εύλογα καταλαβαίνετε ότι τα prototypes δεν βγαίνουν ποτέ από τα εργαστήρια της Apple στο Cupertino. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο iPhone 6, της στάλθηκε από τηνVerizon, όταν εκείνη προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της, ωστόσο ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι θα λέγαμε σχεδόν αστείος. Η απόκτηση ενός πρωτότυπου μοντέλου συνήθως γίνεται με παράνομα μέσα, για αυτό και η Apple πάντοτε παρακολουθεί στενά όλες τις συναλλαγές αυτού του είδους.

Πάντως, με βάση την πορεία της δημοπρασίας, μπορούμε να διακρίνουμε ότι υπάρχουν αρκετοίπαλαβοί και συγχρόνως πλούσιοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να δαπανήσουν το ποσό των 50.000 ευρώ για να κάνουν δική τους μία τέτοια συσκευή. Με τη δημοπρασία να ολοκληρώνεται στις 9 Οκτωβρίου μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει τις προσφορές τους 99 άτομα, που δεν τους λες και λίγους… Τελικά από ότι φαίνεται εκεί έξω κάποιοι έχουν και λεφτά και μπόλικη τρέλα.

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS