ΑρχικήinetΒόμβα με χρήση τηλεκατευθυνόμενου drone στην Βουλιαγμένη!!

Βόμβα με χρήση τηλεκατευθυνόμενου drone στην Βουλιαγμένη!!

bomba-voyliagmeni

Έκρηξη αρκετά μεγάλης ισχύος σημειώθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 7, στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη και έκανε τους περίοικους να πεταχτούν έντρομοι από τα κρεβάτια τους.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί πάνω σε ελικόπτερο-κάμερα (drone) το οποίο ο δράστης κατηύθηνε προς το στόχο, ο οποίος παραμένει άγνωστος μέχρι τώρα.

Τα υπολείμματα του ιπτάμενου ελικοπτέρου – κάμερα μετά την έκρηξη της βόμβας που είχαν προσαρμόσει πάνω του.

Η βόμβα έσκασε σε ύψος 10 μέτρων πάνω από το κατάστρωμα της οδού και τα υπολείμματα του ελικόπτερου εκτοξεύθηκαν σε απόσταση 50 μέτρων, προκαλώντας ζημιές σε παρακείμενο αυτοκίνητο.

Bomba -3

Να σημειώσουμε πως πριν από ένα περίπου χρόνο στην οδό Ηλέκτρας και Πραξιτέλους είχε σημειωθεί ένοπλη επίθεση σε σπίτι επιχειρηματία.

Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και άνδρες του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).

Τέλος, να σημειώσουμε πως δύο τετράγωνα πιο κάτω βρίσκεται το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Εξελιγμένα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα

Τα πλέον εξελιγμένα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα διαθέτουν μεγάλης ανάλυσης κάμερα τα οποία μπορούν να καταγράφουν εικόνες μέχρι και 150 μέτρα, πάνω από έδαφος.

Αρκετά από αυτά στην κάμερά τους διαθέτουν και μεγάλο ζουμ και μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες μεγέθους μέχρι και 14 megapixel.

Διαθέτουν μπαταρία που τους επιτρέπει 25λεπτη πτήση, ενώ η εμβέλεια του ελικοπτέρου από το χειριστή του μπορεί να φτάσει από τα 700 μ. έως και 1χλμ.

Τα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα χρησιμοποιούνται από κινηματογραφιστές αλλά και από ερασιτέχνες μοντελιστές.

Πηγή: vimaonline.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS