ΑρχικήinetΞανά σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Mt.Gox

Ξανά σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Mt.Gox

mtgox

To Mt.Gox, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoins του κόσμου, κήρυξε πρόσφατα πτώχευση, αναφέροντας ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης, με αποτέλεσμα την υποκλοπή bitcoins αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ιστοσελίδα, η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και αρκετές εβδομαδές, είναι και πάλι online. Ωστόσο η εταιρεία, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καθεστώς πτώχευσης, επιτρέπει στους χρήστες μόνο να συνδεθούν και να ελέγξουν το υπόλοιπο των λογαριασμών τους.

Η ακόλουθη ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στη σελίδα:

“Η υπηρεσία επιβεβαίωσης υπολοίπου παρέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα μόνο για την εξυπηρέτηση των χρηστών. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ποσά που παρατίθενται δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως μια αναγνώριση εκ μέρους της MtGox Ltd για το ποσό των τυχών αξιώσεων αποκατάστασης των χρηστών.”

Ουσιαστικά, δεν αλλάζει τίποτα για τους πελάτες της MtGox, εκτός από το ότι έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το υπόλοιπο των  λογαριασμών τους.

Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας υπολογίζονται επί του παρόντος από τις ιαπωνικές αρχές και αναμένεται να διαπιστωθεί εάν οι επηρεαζόμενοι χρήστες θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω, βάσει της συνολικής αξίας της εταιρείας.

Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων αποζημείωσης θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία στην ιστοσελίδα, σύμφωνα με την Μt Gox.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS