ΑρχικήinetΗ νέα έκδοση του Skype για Android υπόσχεται πολύ χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας

Η νέα έκδοση του Skype για Android υπόσχεται πολύ χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας

Download-Skype-for-Android-4-7-with-Aggressive-Battery-Savings

Η ομάδα του Skype ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης της δημοφιλούς εφαρμογής VoIP για Android, που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν δωρεάν φωνητικές και βίντεο-κλήσεις.

Η ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής φέρει σημαντικές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις σφαλμάτων, τα οποία είχαν αναφερθεί από χρήστες της υπηρεσίας.

Η σημαντικότερη αλλαγή και το βασικό θέμα της ενημέρωσης είναι η «δραματική» μείωση της κατανάλωσης της ισχύος της μπαταρίας, χαρακτηριστικό το οποίο μετατρέπεται ξαφνικά σε ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του Skype.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές οι χρήστες μπορούν να αφήνουν την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο όλη τη μέρα, χωρίς να πρέπει να ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Για την επίτευξη του χαρακτηριστικού αυτού, έχουν απενεργοποιηθεί τα push notifications για τα group chat messages ως προεπιλογή. Επομένως εάν συμμετέχετε συχνά σε ομαδικά chats και θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τις σχετικές ενημερώσεις, μπορείτε να μεταβείτε στα Settings-> Notifications και να τικάρετε την επιλογή “Sync group messages”.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση του Skype 4.7 για Android μέσω του Google Play Store. Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές με λειτουργικό Android 2.1 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS