ΑρχικήsecurityΚάντε λήψη του UC Browser για το Android 9.6

Κάντε λήψη του UC Browser για το Android 9.6

UC-Browser-for-Android-Icon

Στα τέλη Ιανουαρίου, τα παιδιά του UCWeb ξεκίνησαν ελέγχους για το απόρρητο του UC Browser 9.6 για συσκευές Android και υποσχέθηκαν πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Σήμερα, ο κινέζος προγραμματιστής κυκλοφόρησε την τελική έκδοση της εφαρμογής. Η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα χαρακτηριστικά που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής έκδοσης.

Πρώτα απ’ όλα, η UCWeb επιβεβαίωσε ότι αυτή η έκδοση του UC Browser είναι ειδικά διαμορφωμένη για υψηλή απόδοση. Η εφαρμογή, επίσης, αποσκοπεί στην υψηλή ποιότητα των Android smartphones, καθώς οι προγραμματιστές έχουν ενεργοποιήσει το Hardware Acceleration.

Επιπλέον, η εκκίνηση του προγράμματος περιήγησης είναι τώρα πολύ πιο γρήγορη και υπάρχει ένα νέο Download Menu, καθαρότερο και πιο φιλικό προς το χρήστη.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτή η έκδοση του UC Browser διαθέτει αυξημένη ταχύτητα της σελίδας προφόρτισης, για ακόμα καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τώρα το UC Browser για Android 9.6 δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας UCWeb. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με τις περισσότερες συσκευές που τρέχουν με Android 2.1 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS