ΑρχικήinetΠρώτη στο twitter με 50 εκατομμύρια followers η Katy Perry

Πρώτη στο twitter με 50 εκατομμύρια followers η Katy Perry

«Αρπαξε» την πρωτιά από τον Τζάστιν Μπίμπερ και έγινε η πρώτη στον κόσμο που έχει περισσότερους από 50 εκατομμύρια followers στο twitter – Τρίτος ο Μπαράκ Ομπάμα, τέταρτη η Λέιντι Γκάγκα

katty

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Katy Perry είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να συλλέξει περισσότερους από 50.000.000 …φίλους, στο λογαριασμό της στο twitter.

Η Κέιτ Πέρι (@KatyPerry) πραγματοποίησε διαδικτυακό ρεκόρ παίρνοντας την πρωτιά από τον Καναδό συνάδελφό της Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος εκθρόνισε τη Λέιντι Γκάγκα -τον περασμένο Ιούνιο- παίρνοντάς της τον τίτλο του πιο δημοφιλούς προσώπου στο συγκεκριμένο είδος κοινωνικής δικτύωσης.

Το Twitter Counter, το οποίο δίνει τα στοιχεία για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, ανακοίνωσε ότι η 29χρονη τραγουδίστρια ξεπέρασε αυτό το συμβολικό αριθμό στις 21:43 GMT, φτάνοντας πλέον τα 50.025.735 σε σύνολο μελών.

Η ίδια πάντως μέχρι στιγμής δεν προχώρησε σε κανένα σχολιασμό για το ρεκόρ της, μέσω του λογαριασμού της.

Στις υπόλοιπες θέσεις

‘Οσο για τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση; Ακολουθεί ο Τζάστιν Μπίπερ με περισσότερους από 49.200.000 followers, o πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 41,2 εκατομμύρια οπαδούς και η Λέιντι Γκάγκα στην τέταρτη με 41.020.000 φίλους. Η τελευταία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι της ανήκει το πρώτο ρεκόρ, καθώς είχε γίνει ο άνθρωπος με 20 εκατομμύρια οπαδούς στο twitter, το Μάρτιο του 2012.

Πηγή: thetoc.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS