ΑρχικήinetΗ Microsoft προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα των New York...

Η Microsoft προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα των New York Times για τα Windows 8.1

Microsoft-Offering-Free-Access-to-All-New-York-Times-Articles-on-Windows-8-1

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι χρήστες των Windows 8.1 θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα άρθρα των New York Times μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δίνοντάς έτσι την ευκαιρία να διαβάσουν υψηλής ποιότητας ειδήσεις στο Modern UI του επιτραπέζιου υπολογιστή ή τα tablets τους.

“Κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας, η Microsoft και η The Times σας δίνουν πλήρη πρόσβαση σε περισσότερα από 25 τμήματα, καθώς επίσης και σε άρθρα με βίντεο και slideshows. Μπορείτε επίσης να «καρφιτσώσετε» τα τμήματα και τα blogs στην οθόνη Έναρξης, χρησιμοποιώντας Live tiles για να λάβετε τελευταίες ειδήσεις με μια ματιά. Μείνετε ενημερωμένοι για τον κόσμο, τις επιχειρήσεις, τις τέχνες, την τεχνολογία, τον αθλητισμό, τα ταξίδια και περισσότερα,”, δήλωσε η εταιρεία.

Το New York Times app έρχεται με πλήρη υποστήριξη για το Microsoft Modern UI και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ώστε να είναι εύκολο για τους χρήστες που θέλουν να διαβάσουν ειδήσεις στα Windows 8.1.

Φυσικά, το πρόγραμμα λειτουργεί και στα δύο: desktop υπολογιστές και ταμπλέτες, καθώς προσφέρει υποστήριξη για εκδόσεις x86, x64 και ARM από τα νέα Windows 8.1 του λειτουργικού της Microsoft.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS