ΑρχικήinetΤο Facebook παραμένει η νούμερο ένα δωρεάν εφαρμογή για Windows 8.1

Το Facebook παραμένει η νούμερο ένα δωρεάν εφαρμογή για Windows 8.1

Facebook-Remains-the-Number-One-Free-Windows-8-1-App

Το Facebook συνεχίζει να έχει μια καταπληκτική επιτυχία στο Store των Windows, με χιλιάδες χρήστες να στρέφονται προς αυτή την επίσημη εφαρμογή για να κάνουν chat με τους φίλους τους και να μοιράζονται φωτογραφίες στους τοίχους τους.

Η επίσημη εφαρμογή του Facebook για Windows 8.1 είναι το νούμερο ένα δωρεάν app στο Store των Windows, αφήνοντας πίσω άλλα δημοφιλή προγράμματα που έχουν κυκλοφορήσει από την ίδια τη Microsoft.

Για παράδειγμα, το Facebook πήρε την πρώτη θέση και ξεπέρασε τα Hangman Pro, Netflix, Google Search, 3rd Floor Word Search και το Microsoft Solitaire Collection, μερικά από τα οποία υπάρχουν στο Windows store για μήνες.

Άλλες, από την άλλη πλευρά, έχουν φτάσει στα Windows 8 πολύ πρόσφατα, έτσι αναμένουμε περισσότερες αλλαγές σε αυτές τις κατατάξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πάντως: πιο υψηλής ποιότητας εφαρμογές φθάνουν στο κατάστημα, έτσι η Microsoft κατάφερε, αργά αλλά σταθερά, την επίτευξη του στόχου της να παρέχει στους χρήστες μια πληθώρα σύγχρονων εφαρμογών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS