ΑρχικήsecurityΠαραβιάστηκε η ιστοσελίδα της πολιτικής αεροπορίας του Ισραήλ

Παραβιάστηκε η ιστοσελίδα της πολιτικής αεροπορίας του Ισραήλ

Islamic Cyber Resistance Group

Η ομάδα hacking με το ψευδώνυμο ‘The Islamic Cyber Resistance Group’ υποστηρίζει ότι παραβίασε την ιστοσελίδα της πολιτικής αεροπορίας του Ισραήλ (iaa.gov.il) και απέκτησε πρόσβαση στο εσωτερικό της δίκτυο.

Σύμφωνα με το FarNews, η ομάδα έχει λάβει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τους εγχώριους και διεθνείς χάρτες. Οι hackers δήλωσαν επίσης ότι είχαν τη δυνατότητα να προκαλέσουν αναταραχές στον τομέα των υπηρεσιών, όπως στη δρομολόγηση των πτήσεων ή τις επικοινωνίες μεταξύ αεροπλάνων και επίγειων σταθμών .

“Με τη χάρη του Θεού, καταφέραμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο δίκτυο Lan του iaa.gov.il και εκτός από την απόκτηση ευαίσθητων πληροφοριών, καταλάβαμε τον πλήρη έλεγχο του πίνακα διαχείρισης”.

Οι hackers ισχυρίστηκαν ότι είχαν πρόσβαση στον server για μήνες και ότι κατάφεραν να υποκλέψουν τεράστιο όγκο δεδομένων.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν περιλαμβάνονται στα εξής αρχεία: “Πληροφοριακή βάση δεδομένων εγχώριων και διεθνών πτήσεων”, “Ενημερωτικά αρχεία πτήσεων αποκλειστικά για πιλότους και πύργους ελέγχου”, “Χάρτες και καιρικές συνθήκες”, “Πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό διαχείρισης και δρομολόγησης πτήσεων”.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS