ΑρχικήinetΕνοχοποιητική φωτογραφία στο Instagram βοηθά αστυνομικούς στη σύλληψη 19χρονου κακοποιού

Ενοχοποιητική φωτογραφία στο Instagram βοηθά αστυνομικούς στη σύλληψη 19χρονου κακοποιού

Instagram-Incriminating-Photo-Helps-Officers-Arrest-19-Year-Old-Felon-408195-3

Ο Depree Johnson είναι ένας 19 χρονος από το Lake Worth τη Φλόριντα, φαίνεται να έχει ένα πάθος με τα πυροβόλα όπλα και τα κακουργήματα, για τα οποία υπερηφανεύεται στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν δημόσια εγκληματικές πράξεις είναι πιθανόν να τον στείλουν στη φυλακή.

Αφού παρατήρησαν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από τον Depree στο Instagram, οι ερευνητές αποφάσισαν να του κάνουν μια επίσκεψη. Στο ιστορικό του είχε ήδη καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, κλοπή και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και η φωτογραφία του με τον φίλο του να ετοιμάζονται να εκπυρσοκροτήσουν κάποια όπλα σε μια κουζίνα, δεν βοηθάνε στην περίπτωσή του.

Οι αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη στο Palm Beach County στην πραγματικότητα εξερευνούσαν την πιθανή συμμετοχή του Johnson σε μια σειρά από διαρρήξεις, όταν κοιτούσαν το λογαριασμό του στο Instagram, σύμφωνα με την The Smocking Gun. Η φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια έρευνα στο σπίτι του νεαρού εγκληματία που οδήγησε τους αξιωματικούς στις αποδείξεις που χρειάζονταν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν κλεμμένα όπλα και πολλά κοσμήματα που οδήγησαν στη σύλληψη του Depree Johnson. Ο νεαρός εστάλη σε φυλακή της κομητείας για 142 ποινικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, σύμφωνα με το The Smocking Gun. Ο νεαρός άνδρας ήταν ένας από τους κύριους ύποπτους σε πολλές έρευνες που βρίσκονταν σε εξέλιξη και το συγκεκριμένο εύρημα βοήθησε να κλείσουν μερικές από αυτές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS