ΑρχικήUpdatesAndroid 10: Θα ενσωματωθεί στα Samsung Galaxy SII και Galaxy Note 3

Android 10: Θα ενσωματωθεί στα Samsung Galaxy SII και Galaxy Note 3

android υποστήριξη λογισμικού σε samsung galaxy s2 kai galaxy note 3Η ναυαρχίδα των Android τηλεφώνων διαθέτει δύο χρόνια υποστήριξης λογισμικού. Πιο συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy S8 κυκλοφόρησε με το Android 7.0 Nougat. Έλαβε το Android 8.0 Oreo και το Android 9 Pie, αλλά δεν θα λάβει επίσημα το Android 10. Το ίδιο ισχύει για τα κινητά τηλέφωνα των άλλων κατασκευαστών τηλεφωνικών συσκευών. Τα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας και χαμηλής τιμής συχνά διαθέτουν μόνο ένα έτος υποστήριξης λογισμικού ή, στην περίπτωση των τηλεφώνων χαμηλής τιμής, δεν διατίθεται καμία υποστήριξη λογισμικού. Οι κατασκευαστές συσκευών δεν έχουν κανένα κίνητρο να κυκλοφορήσουν ενημερώσεις έκδοσης Android σε οποιαδήποτε συσκευή δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους για δύο βασικούς λόγους: πρώτον, το πακέτο υποστήριξης του BSP του τηλεφώνου σταματά να λαμβάνει υποστήριξη από τον κατασκευαστή τσιπ και το πιο σημαντικό, πρέπει να πείσει τους καταναλωτές να αγοράζουν την τελευταία ναυαρχίδα τους. Δεν είναι ό,τι καλύτερο δεδομένου ότι τα ανταγωνιστικά iPhones της Apple έχουν μέχρι πέντε χρόνια υποστήριξη λογισμικού. Οι χρήστες παλαιότερων συσκευών έχουν ακόμα μία επιλογή, την προσαρμοσμένη κοινότητα ROM.

Η προσαρμοσμένη κοινότητα ROM σε XDA-Developers έχει αναπτυχθεί εδώ και μία περίπου δεκαετία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το HTC HD2. Ξεκίνησε με το αρχικό Windows Mobile OS, αλλά συνεχίζει να λαμβάνει ανεπίσημες θύρες νέων εκδόσεων Android πολύ καιρό μετά τη διακοπή της.

Λίγες τηλεφωνικές συσκευές Android έχουν ταιριάξει με την ανθεκτικότητα του HD2 όσον αφορά την προσαρμοσμένη υποστήριξη ROM, ενώ μερικές μόνο έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, όπως το Samsung Galaxy S II, το Samsung Galaxy S III, το OnePlus One και το Xiaomi Redmi Note 3. Οι προγραμματιστές έχουν κατασκευάσει προσαρμοσμένες ROMs για το Samsung Galaxy S II και το Samsung Galaxy Note 3. Το Galaxy S II κυκλοφόρησε μέχρι το 2011, ενώ το Galaxy Note 3 κυκλοφόρησε το 2013.android 10 υποστήριξη λογισμικού σε samsung galaxy s2 kai galaxy note 3

Το λογισμικό LineageOS 17.1 ROM που βασίζεται στο Android 10 για το Galaxy Note 3 είναι πιο εύχρηστο από το Galaxy S II, επειδή λειτουργεί το RIL (Layer Radio Interface, το οποίο κάνει κλήσεις / κείμενο / δεδομένα). Το LineageOS 17.1 ROM για το Galaxy S II θεωρείται ακατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ανεξάρτητα από αυτό, για τους οπαδούς των Android που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές, είναι ό,τι καλύτερο να βλέπουν ότι εξακολουθούν να διατηρούνται και να ανανεώνονται.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS