ΑρχικήinetΗ Microsoft ζήτησε αφαίρεση email χρήστη από τo Login Screen των Windows...

Η Microsoft ζήτησε αφαίρεση email χρήστη από τo Login Screen των Windows 10

Outlook-login-Windows-10

Βγάλτε το email χρήστη από τo login screen, είναι ιδιωτικές πληροφορίες”

Πολλοί πιστεύουν ότι τα Windows 10 έχουν ένα θέμα προστασίας της ιδιωτικής ζωής επειδή μια σειρά από ενσωματωμένες υπηρεσίες τους χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και τη μετάδοση των δεδομένων σας  στη Microsoft, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος που το νέο λειτουργικό σύστημα θα μπορούσε να βάλει τα στοιχεία σας σε κίνδυνο.

Για παράδειγμα, το Login Screen του Windows 10 υπολογιστή σας δείχνει όχι μόνο την εικόνα του προφίλ σας και το όνομα χρήστη, αλλά και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία για ορισμένους χρήστες συνιστά παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Έτσι, ως αποτέλεσμα, δημοσιεύσεις στο Windows 10 feedback  ζητούν από την εταιρεία την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος και την αφαίρεση της διεύθυνσης email από την οθόνη σύνδεσης, διότι, διαφορετικά, ο καθένας μπορεί να το δει και να το χρησιμοποιήσει για κάθε είδους  κακόβουλο σκοπό.

“Σταματήστε να εμφανίζεται τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου στo Login Screen , παρακαλώ,” έλεγε μία πρόταση. “Παρακαλώ αφαιρέστε το email του χρήστη από τo Login Screen. Είναι ιδιωτικές πληροφορίες, “προσθέτει άλλο ένα.

Στα Windows, εκτός αν χρησιμοποιείτε έναν τοπικό λογαριασμό, ένα email απαιτείται για να συνδεθείτε στο λειτουργικό σύστημα και τον έλεγχο ταυτότητας σε όλες τις υπηρεσίες της Microsoft, όπως το κατάστημα, το nedrive, το OneNote, καθώς και όλες τις άλλες.

Οι λογαριασμοί χρηστών για τη νίκη

Έτσι, αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό Microsoft και να εκθέτετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα τοπικό λογαριασμό, ο οποίος δεν χρειάζεται καμία πληροφορία. Φυσικά, χάνετε κάποιες υπηρεσίες και ενημερώσεις app, αλλά είναι η πιο εύκολη λύση για αυτό που φαίνεται να είναι θέμα προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Η Microsoft δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις προτάσεις των χρηστών του Feedback app, αλλά το να σχεδιάσει μια επιλογή για να κρύψει τη διεύθυνση e-mail ή να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες λογαριασμών να αποφασίσουν αν θέλουν να εμφανίζεται ή όχι, δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση για τα Windows 10 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή στο επόμενο δίμηνο, έτσι αυτό είναι λίγο πολύ η καλύτερη στιγμή για τη Microsoft να κάνει τέτοιες αλλαγές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS