ΑρχικήbusinessMove to iOS app - Η Apple διευκολύνει την μετάβαση από το...

Move to iOS app – Η Apple διευκολύνει την μετάβαση από το Android

Move to iOS app – Η Apple διευκολύνει την μετάβαση από το Android – H Apple λανσάρει εφαρμογή μετάβασης από το Android στο iOS 

Move to iOS app - Η Apple διευκολύνει την μετάβαση από το Android - H Apple λανσάρει εφαρμογή μετάβασης από το Android στο iOS

Μετά το Apple Music που θα έρθει και στο Android, η Apple γίνεται πιο επιθετική από ποτέ όσον αφορά στην μετακίνηση των χρηστών Android στο iOS. Παλαιότερα είχε δημοσιεύσει έναν οδηγό για εύκολη μετάβαση των χρηστών στο iOS, αλλά τώρα το πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς σχεδιάζει μια εφαρμογή που ονομάζεται Move to iOS, με σκοπό να γίνεται πιο εύκολη η μετάβαση ενός χρήστη από το λειτουργικό της Google σε εκείνο της Apple.

Με την εφαρμογή Move to iOS της Apple, ένας κάτοχος Android συσκευής θα μπορεί να μεταφέρει με ευκολία όλα τα δεδομένα του και όσα αρχεία έχει αποθηκευμένα στο παλιό του smartphone ή tablet σε μία iOS συσκευή.

Εκτός από τα δεδομένα ενός χρήστη ή τα αρχεία του, η εφαρμογή της Apple θα αναλάβει να μεταφέρει και τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης στο Android και είναι κοινές και στις δύο πλατφόρμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή για Android που δημιουργεί η Apple, ενώ θα υπάρξει ακόμα μία, η οποία θα αφορά στη νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple Music. Μαζί με τη νέα εφαρμογή, η Apple προτρέπει τους Android χρήστες να ανακυκλώσουν το παλιό τους κινητό ακόμα και σε ένα Apple Store.

Η εφαρμογή αυτή ανακοινώθηκε στο WWDC 2015 θα μεταφέρει όλα τα απαραίτητα, όπως επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο, email λογαριασμούς και media από μια Android συσκευή σε ένα iPhone ή iPad, τα οποία θα τρέχουν iOS 9.

 

Move to iOS app - Η Apple διευκολύνει την μετάβαση από το Android - H Apple λανσάρει εφαρμογή μετάβασης από το Android στο iOS

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS