ΑρχικήsecurityΜια ματιά σε ηλεκτρονικές απάτες Dating αποκαλύπτει τη γελοιότητα τους

Μια ματιά σε ηλεκτρονικές απάτες Dating αποκαλύπτει τη γελοιότητα τους

Dating-scam-lawfuel

Οι Κυβερνο-εγκληματίες έχουν αυτοματοποιήσει πολλές επιχειρήσεις κατά το παρελθόν, από τη διανομή ransomware μέχρι κακόβουλες διαφημίσεις, αλλά ποτέ δεν θα περίμενε κανείς από αυτούς να αυτοματοποιήσουν κάτι τόσο προσωπικό και ατομικό όπως οι ηλεκτρονικές απάτες online Dating, επίσης γνωστές και ως «νύφες δι ‘αλληλογραφίας».

Αν σας αρέσει να κάνετε online απάτες, όχι κατ ‘ανάγκη σχετικές με την ημερομηνία, το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενώ είναι ευρέως γνωστό ότι μπορείτε να βρείτε ολόκληρες παρτίδες που περιέχουν χιλιάδες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη μαύρη αγορά, τώρα μπορείτε να παραλείψετε τη δοκιμή και το λάθος στάδιο της κρυφής επιχείρησή σας και να αγοράσετε ένα πλήρες πακέτο online Dating απάτης, όπως δηλώνει ο ανταποκριτής ασφάλειας Brian Krebs.

Αυτά τα πακέτα περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε τη δική σας Ρώσικη online Dating ιστοσελίδα και να τη λειτουργήσετε μέσα σε λίγες ώρες.

Οι άνθρωποι που αγοράζουν αυτά τα πακέτα εκκίνησης θα βρουν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφορετικές καταστάσεις, ακόμη και την πρόσβαση σε ένα τηλεφωνικό κέντρο όπου πραγματικές Ρωσίδες στέκονται περιμένοντας να παίξουν το θύμα στο τηλέφωνο.

Το πακέτο είναι ιδανικό για απατεώνες που τους αρέσει να τρέχουν online Dating απάτες μόνο με λίγους στόχους τη φορά, ή η συσκευασία μπορεί να ενσωματωθεί σε εκστρατείες αποστολής ανεπιθύμητων μηνυμάτων, με τη δυνατότητα της αυτοματοποίησης μελλοντικών απαντήσεων βασιζόμενες σε διάφορες καταστάσεις.

Οι άνθρωποι πίσω από αυτό το πακέτο παρέχουν επίσης tutorials, συνιστώντας σε άλλους κυβερνο-απατεώνες να περιμένουν και να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αιτήματα για χρήματα μόνο μετά από ένα ορισμένο αριθμό emails που έχουν σταλεί.

Για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους, οι απατεώνες συνιστάται να περιλαμβάνον και τη μητέρα της “Ρωσικής νύφης” κατά την ανταλλαγή e-mail, κάπου στις πρώτες δέκα ανταλλαγές e-mail.

Επιπλέον, το ρομαντικό πακέτο απάτη έρχεται επίσης με πολλές φωτογραφίες και βίντεο από ελκυστικές γυναίκες, σε περίπτωση που το θύμα χρειάζεται περισσότερη πειθώ.

Οι πιθανότητες εξαπάτησης ενός θύματος είναι γύρω στο 20% μετά από ανταλλαγή 3 emails, ενώ αγγίζουν το 60% μετά τα 8.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS