ΑρχικήinetΤο Minecraft περνάει στην πραγματική ζωή!

Το Minecraft περνάει στην πραγματική ζωή!

Το Minecraft σχετίζεται με τη δημιουργία, αλλά η littleBits θέλει να βοηθήσει τους παίκτες να ξεπεράσουν νέα σύνορα και φτάσουν στον πραγματικό κόσμο.

Το Minecraft περνάει στην πραγματική ζωή!
Η εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών DIY έχει αναπτύξει ένα Minecraft mod όπως ποτέ δεν έχετε ξαναδεί. Χρησιμοποιώντας ειδικά Wi-Fi-enabled building blocks σε συνδυασμό με το παιχνίδι του Redstone dust “wiring” και το littleBits Μinecraft Mod, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν πράγματα στον πραγματικό κόσμο που αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι και το αντίστροφο.
Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια περιεκτική ματιά στα βασικά, από τον YouTuber TheDiamondΜinecart:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6iCOPWTbudY” width=”580″ height=”380″]

Τα kits που πουλάει η littleBits δεν είναι κατασκευασμένα ειδικά για το Μinecraft. Η εταιρεία επικεντρώνεται στο να «ενεργοποιήσει» επίδοξους εφευρέτες όλων των ηλικιών και είδη όπως τα Gizmos & Gadgets Kit της περιέχουν μια ποικιλία από modules που ενώνονται χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Επιπλέον, έχουν ένα χρωματικό κώδικα, δίνοντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο για να διαφοροποιήσουν τα διάφορα είδη των εξαρτημάτων και το πώς αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους.
Το «bitCraft» mod δίνει στοιχεία που μπορεί να φτιάξεις χειροτεχνίες μέσα στο παιχνίδι που επικοινωνούν ασύρματα με littleBits modules στον πραγματικό κόσμο, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης έχει cloudBit modules (τα οποία μπορούν επίσης να επικοινωνούν με άλλες Wi-Fi-enabled συσκευές, όπως smartphones). Η μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων modules σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ευελιξία στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε.
Ένας χρήστης, για παράδειγμα, κατασκεύασε ένα εργαλείο στο παιχνίδι, το οποίο χτίζει ένα Iron Golem κάθε φορά που ένα πραγματικής εκδοχής Lego του Μinecraft creature τοποθετείται σε ένα ειδικό littleBits pad. Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν ένα synthesizer μουσικής που έχει δημιουργηθεί από το Μinecarts, μια παγίδα που έχει σχεδιαστεί για να τιμωρήσει τους εισβολείς και – το αγαπημένο όλων – ένα κανόνι κοτόπουλο.
Τα θέμα σε όλα αυτά είναι η τιμή. Τα kits από την littleBits δεν είναι φθηνά. Το πιο δημοφιλές (σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας) είναι το Gizmos & Gadgets Kit που διατίθεται στα $199.95, αν και θα χρειαστεί ένα cloudBit ($99) για να επωφεληθείτε από το bitCraft mod.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS