ΑρχικήinetΠοια είναι τα μυστικά εργαστηριακά projects της Samsung;

Ποια είναι τα μυστικά εργαστηριακά projects της Samsung;

Αναζητάτε περισσότερα έξυπνα wearables για εσάς; Η Samsung έχει κάποιες ιδέες που μπορεί να σας ικανοποιήσουν.

Στο CES 2016, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, η Samsung θα παρουσιάσει τρία projects από το πρόγραμμα καινοτομίας της, Creative Lab: μια smart belt που παρακολουθεί το μέγεθος της μέσης σας και ονομάζεται WELT, έναν controller που βασίζεται στην κίνηση του χεριού και ονομάζεται rink και ένα έξυπνο λουράκι ρολογιού που ονομάζεται TipTalk.

Αν και αυτό ακούγεται σαν ένας περίεργος μπουφές ασύνδετων έξυπνων πραμάτων, αυτός είναι και ο σκοπός του C-Lab, ο οποίος επιτρέπει στους εργαζόμενους της Samsung να συνεχίσουν τις δημιουργικές τους ιδέες. Και ενώ προσπαθούμε να αποκτήσουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι θα κάνουν αυτά τα gadgets μετά την επίσημη παρουσίασή τους στο CES, η Samsung δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το καθένα από αυτά.

H WELT, η οποία προφανώς μοιάζει με μια απόλυτα συνηθισμένη ζώνη, καταγράφει το μέγεθος της μέσης σας, τις διατροφικές συνήθειες και τον αριθμό των βημάτων που έχετε κάνει, καθώς και το χρονικό διάστημα που έχετε περάσει καθισμένοι. Αυτά τα δεδομένα αποστέλλονται σε μια εφαρμογή που μπορεί στη συνέχεια να σας περιγράψει την φρικτή αλήθεια. Ελπίζουμε αυτό το gadgets να παρακινήσει σε καλύτερη διατροφή και περισσότερο περπάτημα!

C-Lab_welt3_Main

Καθώς γράφεται με πεζό το πρώτο γράμμα, το rink είναι ένας controller που βασίζεται στην κίνηση του χεριού και φοριέται πάνω στο χέρι σας, σαν ένα λουρί. Στόχος του είναι να παρέχει έναν «πιο διαισθητικό και λεπτό τρόπο για να αλληλεπιδράσετε με τον εικονικό κόσμο», σύμφωνα με τη Samsung, αλλά άλλες λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν.

Ποια είναι τα μυστικά εργαστηριακά projects της Samsung;

Τέλος, το TipTalk είναι ένα λουράκι ρολογιού που προστίθεται σε άλλα ρολόγια, είτε πρόκειται για τα”κανονικά” είτε για την smart ποικιλία. Ακόμη και μετά την εξήγηση της Samsung, δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για το τι κάνει – υποτίθεται ότι σου επιτρέπει να ακούς τον ήχο από το SmartWatch σου (το Samsung Gear S2 δίνεται ως παράδειγμα) απλά αγγίζοντας το δάχτυλο στο αυτί σου, ενισχύοντας τη σαφήνειας των κλήσεων σε θορυβώδες περιβάλλον. Πώς αυτό βοηθά ένα αναλογικό ρολόι αποτελεί ακόμα ένα μυστήριο.

C-Lab_tiptalk1_Main

Τέλος, σύμφωνα με τη Samsung, από την έναρξη των C-Lab το 2012, περισσότερα από 70 projects έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής, και 40 από αυτά βρίσκονται υπό περαιτέρω ανάπτυξη. Η εταιρεία θεωρεί ότι εννέα από αυτά τα projects έχουν ιδιαίτερα μεγάλες δυνατότητες και είναι πιθανό ότι κάποια ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουν ως ανεξάρτητες startups.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS