ΑρχικήinetΔημιούργησε τα δικά σου παιχνίδια με το πακέτο Unity 5 Game Hacker

Δημιούργησε τα δικά σου παιχνίδια με το πακέτο Unity 5 Game Hacker

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις πραγματική γνώση game hacking είναι με πρακτική και το πακέτο Unity’s 5 Game Hacker παρέχει την τέλεια πλατφόρμα με παιχνίδια που μπορείς να δημιουργήσεις καθώς θα μαθαίνεις και κώδικα γι αυτά.

παιχνίδια

Το Unity3D  είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μηχανές δεδομένου ότι μπορεί να φτιάξει παιχνίδια σχεδόν για κάθε πλατφόρμα κι επίσης επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση από. Το να μαθαίνεις να κωδικοποιείς τα δικά σου παιχνίδια ποτέ δεν ήταν ολοκληρωμένο και προσιτό!

Αυτή η συλλογή 5 μαθημάτων προσφέρει περιεχόμενο πάνω από 30 ωρών για να λειτουργήσετε με τον δικό σας τρόπο διδάσκοντας σας τη δεξιοτεχνία του scripting κι έννοιες UI, δουλεύοντας με μοντέλα 3D και παρέχοντας σας δεξιότητες C# που είναι χρήσιμες σε πολλά προγράμματα εκτός από την ανάπτυξη παιχνιδιών. Μέχρι να το τελειώσετε θα έχετε κάνει τη δική σας συλλογή με παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και ενός shooter πρώτου προσώπου.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

Development παιχνιδιών με το Unity 5

Μαθετε πώς να αξιοποιήσετε την πληθώρα δυνατοτήτων που προσφέρονται από έναν επεξεργαστή 65-bit μέχρι προγράμματα εντοπισμού σφαλμάτων για να δημιούργησετε ποιοτικά παιχνίδια που δεν φανταζόσασταν ποτέ.

Τι είναι καινούριο στο Unity 5

Θα εξοικειωθείτε με τα νέα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα όπως το Standard Shader, PhysX 3.3 technology, Global Illumination και Audio Mixer τα οποία θα σας βοηθήσουν να γίνεται πετυχημένος προγραμματιστής παιχνιδιών.

Η πλήρης εισαγωγή του Unity 5- Μάθετε να χτίζετε και να σχεδιάζετε παιχνίδια

Μέσα από το πρόγραμμα θα μάθετε να δημιουργείτε συναρπαστικά παιχνίδια με εκθαμβωτικά γραφικά και ήχους και ειδικά εφέ.

Δημοσιεύστε το παιχνίδι του  iPhone, Captain Rocket σε λιγότερο από 2 ώρες

Δημιουργήστε έναν κλώνο του Captain Rocket  αυξάνοντας τον κώδικα του χρησιμοποιώντας τη μηχανή παιχνιδιού του Unity

Unity 5 Επαγγελματικός Οδηγός  – Mastering C# Programming

Με αυτό το μάθημα θα προσθέσετε κάτι πολύ σημαντικό στις γνώσεις σας αφού το C# δεν χρησιμεύει μόνο στην ανάπτυξη παιχνιδιών αλλά και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλα projects.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS