ΑρχικήsecuritySkype Bug “κάνει άνω κάτω” τις συζητήσεις στα Windows

Skype Bug “κάνει άνω κάτω” τις συζητήσεις στα Windows

Skype-bug

Οι χρήστες συνιστάται να εγκαταστήσουν την προηγούμενη έκδοση του Skype

Οι χρήστες του Skype έχουν πρόσφατα ανακαλύψει ένα bug στην έκδοση των Windows για πελάτες, που διασπά συνομιλίες και αλλάζει τη σειρά που εμφανίζονται τα μηνύματα.

Αναρτήσεις στο φόρουμ υποστήριξης της Microsoft για το Skype αποκαλύπτουν ότι ορισμένοι χρήστες που εκτελούν την τελευταία έκδοσή του για τα Windows βλέπουν ένα bug που κάνει τα τελευταία μηνύματά τους να εμφανίζονται πάνω από αυτά που ελήφθησαν από τις επαφές τους.

Ένα γνωστό ζήτημα, που απαιτεί υποβάθμιση

Η Microsoft εξηγεί ότι αυτό είναι ένα γνωστό θέμα στην τελευταία έκδοση του Skype και συνιστά στους χρήστες να υποβαθμίσουν την υπηρεσία στην προηγούμενη έκδοση του app μέχρις ότου πραγματοποιηθεί διόρθωση του προβλήματος.

“Αυτό είναι δυστυχώς ένα γνωστό πρόβλημα για ορισμένους χρήστες που τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows, την 7.17.0.105 – Ως προσωρινή λύση, ενώ εμείς εργαζόμαστε πάνω σε μια ενημερωμένη έκδοση με μια επιδιόρθωση, παρακαλούμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση,” συμβουλεύει η εταιρεία .

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε η νέα έκδοση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει, αλλά αναμένεται αυτό να γίνει κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες ημέρες. Άλλες εκδόσεις του Skype, όπως αυτές που στοχεύουν στην κινητές συσκευές που τρέχουν Android ή iOS, δεν επηρεάζονται από το συγκεκριμένο σφάλμα.

Εάν βλέπετε το ίδιο σφάλμα κι εσείς στον υπολογιστή σας, μπορείτε απλά να προχωρήσετε και να κατεβάσετε την παλιά έκδοση του Skype για να το διορθώσετε έως ότου να φτάσει το patch (βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την εναλλακτική σύνδεση λήψης από τον κατάλογο για να πάρετε την προηγούμενη έκδοση).

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS