ΑρχικήsecurityInterApp: Η συσκευή που hackάρει κάθε Smartphone

InterApp: Η συσκευή που hackάρει κάθε Smartphone

Η Rayzone Group προσφέρει προς πώληση ένα gadget, με την ονομασία InterApp που μπορεί να υποκλέψει πληροφορίες από τα smartphones που βρίσκονται κοντά του.

Το InterApp είναι μια συσκευή σχεδιασμένη από την Ισραηλινή Rayzone Group και μπορεί να κατασκοπεύσει οποιοδήποτε smartphone.

Η Rayzone Group προσφέρει προς πώληση ένα gadget, με την ονομασία InterApp που μπορεί να υποκλέψει πληροφορίες από τα smartphones που βρίσκονται κοντά του.

“Το InterApp system σας επιτρέπει να λάβετε πληροφορίες από κάθε phone user, που βρίσκεται κοντά στο σύστημα. Τα δεδομένα που συλλέγει περιλαμβάνουν: τα user email address και password, την λίστα επαφών, το Dropbox του, το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου, photos, internet history browsing, τις τοποθεσίες και πολλά άλλα,” αναφέρεται στην περιγραφή που δημοσιεύθηκε στο website της εταιρείας.

“Το InterApp δεν απαιτεί καμία ‘συνεργασία’ με τον ιδιοκτήτη του κινητού. Το μόνο στοιχείο που είναι απαραίτητο: ο WIFI transmitter της κινητής συσκευής θα πρέπει να είναι ανοιχτός (δεν χρειάζεται να surfάρετε στο web).”

Το Interapp είναι μια συσκευή -εισβολέας που χρησιμοποιεί έναν αριθμό από zero-day exploits ενάντια στα συνηθισμένα mobile OSs. Σύμφωνα με την εταιρεία, το gadget είναι ικανό να μολύνει ένα smartphone με malware και κάθε παραπλήσια σε αυτό συσκευή που έχει το wifi της ανοιχτό.

Η συσκευή αυτή μπορεί να μολύνει μια μεγάλη γκάμα mobile OSs και είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα. Προσφέρεται προς πώληση σε μυστικές υπηρεσίες και είναι ικανή να κλέψει τα user data του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων της λίστας επαφών του, της photo gallery, και τα login credentials για διάφορα web services, όπως τα social networking apps και τα cloud storages.

Το gadget αυτό είναι επίσης ικανό να υποκλέψει και τις γεωγραφικές τοποθεσίες του smartphone και να τις εμφανίσει σε κάποιο χάρτη, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να συλλέξει άλλα στοιχεία από την mobile συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των IMEI, MSISDN data, MAC address, model, OS info, και προσωπικές πληροφορίες του στόχου (π.χ. το φύλο του, την ηλικία του, την διεύθυνσή του, κ.ά.).

Διαβάστε επίσης: What is N3XT? – Κάνε τον υπολογιστή σου 1000 φορές γρηγορότερο!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS