ΑρχικήinetAπεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για χρήστες του OneDrive!

Aπεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για χρήστες του OneDrive!

OneDrive

H Microsoft ανακοίνωσε μια ειδική προσφορά για πελάτες με συγκεκριμένες συνδρομές του Office 365, προσφέροντάς τους απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης στο OneDrive, την cloud υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων της εταιρείας που περνά από μερικές αρκετά σημαντικές αλλαγές αυτές τις μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές που διαθέτουν την Enterprise, Government, ή Education έκδοση του Office365
θα λάβουν απεριόριστο storage ως μέρος του OneDrive για επιχειρήσεις.

Η Μicrosoft αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, αναφέρεται σε επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερα από πέντε άτομα και διαθέτουν κάποιο από τα ακόλουθα πλάνα: Office 365 Enterprise E3, E4 και E5, Office 365 Government E3, E4 και E5, Office 365 Education, OneDrive for Business Plan 2 και SharePoint Online Plan 2.

“Θα αρχίσουμε να παρέχουμε αυξημένο αποθηκευτικό χώρο σε αυτούς τους πελάτες μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, ξεκινώντας με αυτόματη αύξηση της τάξης του 1 έως 5 TB ανά χρήστη. Εκτιμούμε ότι η επέκταση του storage θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2016. Από εκεί και πέρα, οι πελάτες που επιθυμούν επιπλέον χώρο αποθήκευσης μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα, επικοινωνώντας με την υποστήριξη της Microsof”, εξηγεί η εταιρεία.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS