5η θέση για την Ελλάδα στο  European Cyber Security Challenge 2018
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
infosec rapidalert

European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC ’18): Τα αποτελέσματα

Ο φετινός πανευρωπαϊκός διαγωνισμός κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC '18) που διεξήχθει στο Λονδίνο έλαβε τέλος και βρήκε...
Read More
Latest Posts

Η επόμενη Microsoft «Πασιέντζα» θα είναι ένα Παιχνίδι Λέξεων

Η Microsoft παίρνει από παντού feedback αυτές τις μέρες, έτσι η εταιρεία εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα που επιτρέπει σε χρήστες από όλο τον κόσμο να ψηφίσουν για το επόμενο casual παιχνίδι που θα υπάρχει στα Windows.

Η επόμενη Microsoft "Πασιέντζα" θα είναι ένα Παιχνίδι Λέξεων
Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η πιο υπερψηφισμένη επιλογή ήταν το «Microsoft Ultimate Word Games», μια συλλογή από διάφορα παιχνίδια που περιλαμβάνουν τουρνουά για πολλούς παίκτες, καθημερινές αλλαγές, επιτεύγματα και πολλά άλλα.
Ενώ η Micrοsoft δεν αποκάλυψε τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν τα άλλα παιχνίδια, η εταιρεία λέει ότι οι περισσότερες από τις υπόλοιπες επιλογές ήταν πολύ κοντά η μία στην άλλη,με αποτέλεσμα η επιλογή του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού να αποτελέσει μια δύσκολη απόφαση.
«Προσθέσαμε τις ψήφους και ήταν *εξαιρετικά* κοντά τα αποτελέσματά τους, αλλά, στο τέλος, το παιχνίδι που ψηφίστηκε από τους περισσότερους και το παιχνίδι που θα ενσωματώσουμε είναι το Micrοsoft Ultimate Word Games!«, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Την ίδια στιγμή, η Microsοft ανακοίνωσε εκ νέου τον νέο της Casual Games Inner Circle, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα για δοκιμή παιχνιδιών που επιτρέπει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο για να δοκιμάσουν νέους τίτλους πριν αυτοί κυκλοφορήσουν.
«Ως μέλος του Inner Circle μας, θα συγκεντρώσουμε τις απόψεις και τα σχόλιά σας σχετικά με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και τα σχέδια και θα έχετε πρόσβαση σε πρώιμο beta στάδιο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για τη δημιουργία του Micrοsoft Ultimate Word Games και ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να ψηφίζει η κοινότητά μας για το ποια παιχνίδια θα κάνουμε στο μέλλον», εξηγεί.
Προς το παρόν, δεν είναι ακόμα σαφές πότε το Micrοsoft Ultimate Word Games θα φτάσει στα Windows, αλλά η ενημέρωση του Redstone που έρχεται το καλοκαίρι του 2016 φαίνεται να γίνεται την κατάλληλη στιγμή για να το δούμε να βγαίνει στον αέρα. Το Redstone θα φέρει, επίσης, έναν τεράστιο αριθμό από βελτιώσεις στα Windows έτσι κι αλλιώς, οπότε η προσθήκη ενός νέου casual παιχνιδιού στη λίστα φαίνεται να έχει νόημα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *