ΑρχικήinetΚάνε μια Ευχή για το τι εφαρμογή θέλεις από το Ubuntu Touch

Κάνε μια Ευχή για το τι εφαρμογή θέλεις από το Ubuntu Touch

ubuntu-nexus-640x426

Η Ubuntu Touch εξακολουθεί να θεωρείτε νεοσύστατη πλατφόρμα, οπότε δεν υπάρχουν πολλές εγγενείς εφαρμογές που διατίθενται για αυτήν. Τα παιδιά από το ανεπίσημο app store για την πλατφόρμα, το uApp Explorer, έχουν συγκεντρώσει μια λίστα με τις επιθυμητές εφαρμογές γι’ αυτό το λειτουργικό σύστημα κινητού, και υπάρχουν τουλάχιστον μερικές εκπλήξεις μεταξύ τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νέο λειτουργικό σύστημα κινητού που χτίζεται από το μηδέν είναι η έλλειψη εγγενών εφαρμογών για μερικές από τις μεγάλες υπηρεσίες που υπάρχουν ήδη σε άλλα συστήματα. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο να προχωρήσει και να ανοιχτεί στην αγορά, αν δεν είναι ένα μεγαθήριο με πολλά χρήματα να δαπανήσει.

Ακόμα κι αν ένα νέο λειτουργικό σύστημα είναι γρήγορο και ενδιαφέρον, αν δεν έχει εγγενείς εφαρμογές, δεν θα επιβιώσει για πολύ, διότι δεν μπορεί να υιοθετήσει τις άλλες. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι ποτέ δεν θα αλλάξουν σε ένα λειτουργικό σύστημα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp. Αυτή είναι μια σημαντική εφαρμογή που δεν είναι παρούσα στο Ubuntu, και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό μπορεί να συμβεί σύντομα.

Πείτε τι θέλετε για το Ubuntu Touch

Ο διαθέσιμος κατάλογος στο uApp Explorer δεν είναι επίσημος, αλλά μπορεί να παράσχει ορισμένα στοιχεία σχετικά με το τι οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να δουν στην πλατφόρμα. Υπάρχει, τουλάχιστον, μια έκπληξη που έχει αποκαλυφθεί από τις ψήφους που έχουν ρίξει μέχρι στιγμής.

Η πιο περιζήτητη εφαρμογή είναι ο Firefox, ακολουθούμενη από το WhatsApp Messenger και το Facebook. Η επιλογή του Firefox είναι περίεργη, αλλά τουλάχιστον, οι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν. Όσο για το WhatsApp και το Facebook Messenger, αυτά δεν θα συμβούν σύντομα, δεδομένου ότι απαιτούν να παραμένουν ενεργά στην μνήμη, ενώ δεν είναι σε χρήση, κάτι που δεν επιτρέπεται προς το παρόν από το Ubuntu.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS