ΑρχικήinetΨάχνεις για κάποιο party; Το Facebook μπορεί να σε βοηθήσει!

Ψάχνεις για κάποιο party; Το Facebook μπορεί να σε βοηθήσει!

Το Facebook κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία στα events η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ψάχνουν events με βάση τοποθεσία, κατηγορία και ημερομηνία, κάτι που έλειπε και χρειαζόταν εδώ και καιρό.

Facebook

Ψάχνεις να κάνεις κάτι απόψε το βράδυ; Τσέκαρε το Facebook!

Μετά την ανανέωση της ενότητας των events, το Facebook θα δίνει στους χρήστες προτάσεις για το που να πάνε και με ποιον. Κυκλοφορώντας για πρώτη φορά το Σάββατο στο iOS, η κατηγορία των events θα σε διευκολύνει να βρίσκεις εκδηλώσεις στην περιοχή σου.

Το κοινωνικό δίκτυο εφαρμόζει ένα φίλτρο ώστε οι χρήστες να κάνουν αναζήτηση ανά ημερομηνία, ώρα, τοποθεσία και κατηγορία. Κάποιες από τις κατηγορίες είναι Music, Food & Drinks, Nightlife, Sports & Fitness και Performing Arts. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν εκδηλώσεις στην κατηγορία “Suggested for you”. Επίσης έγινε κι ένα makeover στην κατηγορία ώστε να γίνει πιο ελκυστικό κι εύκολο στη χρήση.

Πολλοί ειδικοί προβλέπουν ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία αυτή η νέα λειτουργία. Κι άλλες εταιρίες είχαν ξεκινήσει κάτι παρόμοιο όπως το Foursquare και το Eventbride αλλά ποτέ δεν απογειώθηκαν. Μόνο το Songkick βρήκε κάποια επιτυχία αλλά ήταν περιορισμένο μόνο σε μουσικά events.

Ενώ το νέο χαρακτηριστικό του Facebook θα ενθαρρύνει τους χρήστες του να περνούν περισσότερο χρόνο με άλλους ανθρώπους σε πραγματικά μέρη και όχι online παράλληλα θα προσελκύσεις και περισσότερους χρήστες στο site.

Όταν το Facebook κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα events είχε επικεντρωθεί στα ιδιωτικά parties αλλά αφού ανέλαβε ο Aditya Koolwal product manager στην κατηγορία events συνειδητοποίησε ότι περισσότεροι από τους μισούς χρήστες χρησιμοποιούσαν τα events για να βρουν δημόσιες εκδηλώσεις κι έτσι αποφασίστηκε αυτή η ανανέωση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS