ΑρχικήinetΤι συμβαίνει αν χτυπήσετε ένα Lumia 950 με ένα σφυρί;

Τι συμβαίνει αν χτυπήσετε ένα Lumia 950 με ένα σφυρί;

nokia-lumia-920-drop-hammer-knife-test

Μάθετε αν το Lumia της Microsoft μπορεί να αντέξει ένα ισχυρό χτύπημα

Η Microsoft προσπάθησε να κάνει το Lumia 950 ένα τέρας, αλλά μόνο στο βαθμό που αφορά τις επιδόσεις, καθώς η εταιρεία ήθελε το τηλέφωνο να λειτουργεί πάντα ομαλά, χωρίς καμία καθυστέρηση ή επιβράδυνση.

Και η Redmond έχει λίγο πολύ καταφέρει να το κάνει, αλλά όταν πρόκειται για την άλλη πλευρά του “τέρατος” που αφορά την ανθεκτικότητα του τηλεφώνου, λίγα έχουν ειπωθεί από την έναρξή του.

Αλλά χάρη σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από το Battery Super Saver, μπορούμε επιτέλους να μάθουμε εαν το μοντέλο 950 μπορεί να αντέξει ένα δυνατό χτύπημα με ένα σφυρί ή όχι (θα μπορούσαμε να έχουμε βρει την απάντηση στο ερώτημα αυτό πολύ νωρίτερα, αλλά το να βλέπουμε το δικό μας κινητό να μπαίνει σε αυτή τη δοκιμασία μπορεί να είναι πολύ επώδυνο).

Η δοκιμή πτώσης

Ενώ εμείς δεν πρόκειται να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, καθώς το βίντεο πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε, υπάρχει ωστόσο κάτι που πρέπει να αναφερθεί.

Οι παλιές συσκευές Lumia που φέρουν το λογότυπο της Nokia ήταν πραγματικά πολύ ανθεκτικές και μπορούσαν να αντέξουν πολύ σοβαρά χτυπήματα, και η πληθώρα των δοκιμών που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πραγματοποίησαν, ήταν η ζωντανή απόδειξη αυτής της άποψης. Έχουμε δει Lumia τηλέφωνα να πετώνται έξω από το λεωφορείο, να μπαίνουν στο φούρνο, ή απλά να ρίχνονται στο πάτωμα, αλλά στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, οι συσκευές πραγματικά επέζησαν και μάλιστα με στυλ.

Το Lumia 950 είναι στην ουσία ο διάδοχος αυτών των τηλεφώνων, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να προβλεφθεί αν θα έχει την ίδια ισχύ ή όχι. Και είναι σχεδόν αδύνατο να δοθεί μια ετυμηγορία μόνο από την εξέταση αυτή, έτσι ώστε αυτή η δοκιμή πτώσης / σφυριού / αυτοκινήτου, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πόσο σκληρό είναι πραγματικά το νέο μοντέλο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS