ΑρχικήsecurityΤο κυβερνοέγκλημα στην Αμερική λειτουργεί ανενόχλητο σε κοινή θέα!

Το κυβερνοέγκλημα στην Αμερική λειτουργεί ανενόχλητο σε κοινή θέα!

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου στη Βόρεια Αμερική ανακατεύονται τόσο απροκάλυπτα ακόμη και στις αρχές επιβολής του νόμου που τα forums τους έχουν το ψευδώνυμο “γυάλινες δεξαμενές”

Αμερική

Η πώληση κακόβουλου λογισμικού, κλεμμένα προσωπικά στοιχεία και άλλες εγκληματικές υπηρεσίες είναι τόσο ανοιχτές που μπορούν να βρεθούν χρησιμοποιώντας τη Google! Επιπλέον, τα forums δημοσιεύουν διαφημίσεις στο Internet και βίντεο στο Youtube  ανενόχλητα για να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες.

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με άλλα  σοβαρά εγκληματικά forums που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρυφτούν από την αστυνομία. Σε αντίθεση με άλλες underground δραστηριότητες, πολλές εγκληματικές επιχειρήσεις του κυβερνοχώρου στην Αμερική δεν διστάζουν να πλασάρουν τα προϊόντα τους και τις δράσεις τους σε κοινή θέα.

Τα underground sites έχουν μικρή διάρκεια ζωής και μπορούν εύκολα να εξαφανιστούν σε μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο καθιστά τον εντοπισμό παράνομων δραστηριοτήτων και των ανθρώπων πίσω από αυτές πολύ δύσκολο για τις αρχές που παίζουν συνεχώς τη γάτα και τα ποντίκια με αυτού του είδους τους εγκληματίες.

Τα threat bods είναι το πιο τυπικό είδος κακόβουλου λογισμικού και υπηρεσιών που πουλιέται, δηλαδή keyloggers, remote access trojans, botnets και spamming tools. Bulletproof hosting υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις για έλεγχο και διοίκηση προσφέρονται επίσης μαζί με distributed denial of service attack services, και εικονικλα ιδιωτικά δίκτυα.

Μια σειρά επίσης από χακαρισμένους λογαριασμούς βρίσκεται σε προσφορά επίσης, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών του Netflix, του Spotify και του Origin.

Ναρκωτικά, πλαστές ταυτότητες και άλλες πλαστές προσφορές βρίσκονται σε έξαρση στην Αμερική μαζί με όπλα και υπηρεσίες μισθωτών δολοφονιών.

Αν και μπορεί αυτές οι εγκληματικές συναλλαγές να γίνονται στα φανερά είναι γρήγορες και άστατες. Η διάρκεια ζωής τέτοιου είδους sites είναι πολύ μικρή. Μπορεί ακόμα και να είναι σε λειτουργία μια μέρα και μετά να εξαφανιστούν. Οι έρευνες των αρχών στην Αμερική πρέπει να συντονιστούν στην ίδια ταχύτητα ώστε να έχουν αποτέλεσμα!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS