ΑρχικήinetGoogle Drive:Νέος τρόπος αναζήτησης κάνει την εύρεση εγγράφων παιχνίδι

Google Drive:Νέος τρόπος αναζήτησης κάνει την εύρεση εγγράφων παιχνίδι

Η ενημερωμένη έκδοση του Google Drive κάνει τον εντοπισμό αρχείων πιο εύκολο. Η Google έχει κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση για την cloud πλατφόρμα αποθήκευσης, Drive, που κάνει την εύρεση σημαντικών εγγράφων πολύ ευκολότερη.

Μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε την προηγμένη αναζήτηση από το μενού αναζήτησης, να έχετε πρόσβαση σε αρχεία ή να αναζητήσετε στο Drive από την αρχική οθόνη του iPhone σας χρησιμοποιώντας το 3D Touch.

Το Gοogle Drive είναι ακόμη πιο γρήγορο και πιο προσιτό από ποτέ, με την τελευταία ενημέρωση να εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε ανάμεσα σε όλα τα αρχεία σας με μία μόνο κίνηση, ανεξαρτήτως από ποια συσκευή προέρχονται. Για πολλούς τύπους αρχείων με το ίδιο όνομα, μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων καθορίζοντας την μορφή του αρχείου στο πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την προηγμένη αναζήτηση από το μενού αναζήτησης, να έχετε πρόσβαση σε αρχεία ή να αναζητήσετε στο Drive από την αρχική οθόνη του iPhone σας χρησιμοποιώντας το 3D Touch. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης iOS χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Gοogle Drive.

Google Drive:Νέος τρόπος αναζήτησης κάνει την εύρεση εγγράφων παιχνίδι
Η ενημερωμένη έκδοση του Google Drive κάνει τον εντοπισμό αρχείων πιο εύκολο. Η Google έχει κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση για την cloud πλατφόρμα αποθήκευσης, Drive, που κάνει την εύρεση σημαντικών εγγράφων πολύ ευκολότερη.

 

Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την αναζήτηση για κοινόχρηστα αρχεία του ιδιοκτήτη του αρχείου χρησιμοποιώντας το όνομά του ή / και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε προηγμένες επιλογές αναζήτησης, όπως την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης ενός αρχείου, λέξεις που περιέχει ή τα άτομα με τα οποία το έχετε μοιραστεί.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS