ΑρχικήinetΜοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο ακόμη πιο εύκολα

Μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο ακόμη πιο εύκολα

150930googlephotos03-φωτογραφίες

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την υπηρεσία Google Photos που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν γρήγορα εικόνες, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εύκολο να μοιραστούν φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά τους μετά από διακοπές ή παρόμοια γεγονότα.

Τα νέα χαρακτηριστικά που διατίθενται στο Google Photos έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα γρήγορο και απλό τρόπο συλλογής όλων των φωτογραφιών και βίντεο από όσους συμμετέχουν σε μια εκδήλωση, φέρνοντας τις αναμνήσεις όλες μαζί σε ένα μέρος για να μπορούν όλοι να τις δουν.

Τα νέα κοινά άλμπουμ του Google Photos έχουν γίνει σήμερα διαθέσιμα και για τις iOS και για τις Android συσκευές και είναι διαθέσιμες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, οπότε μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα δοκιμάστε. Η Google εξηγεί λίγο περισσότερα για το τι μπορείτε να περιμένετε από τα νέα χαρακτηριστικά.

“Με το λανσάρισμα του Google Photos τον Μάιο, κάναμε πιο εύκολο να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ σας στέλνοντας links μέσω SMS, e-mail, ή εφαρμογές μηνυμάτων. Με τη σημερινή έναρξη, μπορείτε τώρα να κάνετε τα άλμπουμ που στέλνετε συνεργατικά.

Οι άνθρωποι που λαμβάνουν το κοινό άλμπουμ μπορούν να ενταχθούν για να προσθέσουν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και να πάρουν ειδοποιήσεις όταν προστίθενται νέες εικόνες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμα φωτογραφίες και βίντεο από ένα κοινό άλμπουμ στην Google Photos βιβλιοθήκη σας, ώστε να μπορείτε να τις έχετε ακόμη και αν δεν κρατούσατε τη φωτογραφική μηχανή.

Το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχει καμία ρύθμιση-επιλέγετε τις φωτογραφίες, φτιάχνετε ένα άλμπουμ και στη συνέχεια, στέλνετε το σύνδεσμο σε όποιον θέλετε. Και δεν έχει σημασία τι συσκευή χρησιμοποιούν οι φίλοι και η οικογένειά σας -tablet ή φορητό υπολογιστή, Android ή iPhone.”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS