ΑρχικήinetTwitter:Πειραματίζεται με ενημερώσεις του feed σχετικές με τη συνάφεια

Twitter:Πειραματίζεται με ενημερώσεις του feed σχετικές με τη συνάφεια

Το Twitter, σύμφωνα με πληροφορίες, δοκιμάζει μια νέα μορφή για τα χρονοδιαγράμματα χρηστών, προκαλώντας σύγχυση σε κάποιους χρήστες που επιλέγονται τυχαία για να τεσταριστεί η ιδέα. Απέχοντας από τη μορφή που χρησιμοποιούσε στο ξεκίνημά του, το Τwitter feed δεν δείχνει πια τα tweets σε αντίστροφη χρονολογική σειρά. Στην πραγματικότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον κανένα πρότυπο για τον τρόπο που εμφανίζονται τα tweets.

Twitter:Πειραματίζεται με ενημερώσεις του feed σχετικές με τη συνάφεια

 

Ωστόσο, σε μια ηλεκτρονική απάντηση στο Motherboard, ένας εκπρόσωπος δήλωσε ότι το Twitter πειραματίζεται με τη νέα μορφή ως έναν τρόπο για να «φέρει στην επιφάνεια το καλύτερο περιεχόμενο για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν». Αυτό μεταφράζεται σε νέους αλγορίθμους που, εάν εφαρμοστούν πλήρως, θα διαμορφώσουν το Τwitter feed σας ακριβώς όπως το Facebook news feed σας, εμφανίζοντας πρώτα τα νέα που, σύμφωνα με απόφαση της υπηρεσίας, παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εσάς.

Και φυσικά, στους χρήστες που δόθηκε η νέα μορφή δεν είναι καθόλου χαρούμενοι γι’ αυτό.

Και αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο οι χρήστες του Τwitter είναι αναστατωμένοι τον τελευταίο καιρό. Υπήρξε η περίοδος όπου ο CEO, Jack Dorsey, έκρινε σκόπιμο να αλλάξει το κουμπί “Αγαπημένα” σε σχήμα αστεριού με ένα “Like” σε σχήμα καρδιάς. Σίγουρα, αυτό είναι εύκολα το χειρότερο εκ των δύο. Σκεφτείτε έναν καθημερινό χρήστη, ο οποίος βασίζεται στο Facebook για τις απρόσμενες ενημερώσεις, αλλά στηρίζεται στο Twitter για να συμμετάσχει σε πολιτικές συζητήσεις που τον αφορούν ή να γιορτάσει ένα αθλητικό γεγονός. Επιπλέον, σκεφτείτε τους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο, που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο Twitter για νέες ειδήσεις από απομακρυσμένες περιοχές. Το Τwitter μπορεί απλά να πειραματίζεται μόνο με το νέο χαρακτηριστικό, οπότε είναι πιθανό όλο αυτό να τελειώσει άδοξα. Αλλά, εν τω μεταξύ, οι χρήστες είναι αρκετά ενοχλημένοι που το Twitter κλωνοποιεί την εικόνα του Facebook, ιδιαίτερα όταν η διαφορά αυτή είναι που τους τράβηξε σε πρώτη φάση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS