ΑρχικήinetΤο Dropbox τερματίζει την αγαπημένη εφαρμογή email Mailbox

Το Dropbox τερματίζει την αγαπημένη εφαρμογή email Mailbox

To Dropbox ανακοίνωσε μερικά άσχημα νέα για τους Mailbox χρήστες.

Η εταιρεία θα κλείσει τη δημοφιλή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, μαζί με το app αποθήκευσης φωτογραφιών Carousel, ανακοίνωσε το Dropbox τη Δευτέρα. Το Mailbox θα κλείσει στις 26 Φεβρουαρίου του 2016 και το Carousel στις 31 Μαρτίου του 2016.

Το Dropbox τερματίζει την αγαπημένη εφαρμογή email Mailbox

Οι λόγοι για το κλείσιμο των δύο εφαρμογών δεν ήταν απόλυτα σαφής. Ο διευθύνων Σύμβουλος του Dropbox, Drew Houston, και ο προϊστάμενος τεχνολογίας, Arash Ferdowsi, ονόμασαν την απόφαση αποτέλεσμα «δύσκολων επιλογών» σε ένα blog post όπου ανήγγειλαν και την είδηση.

Αν και το app δεν θα έχει μια σαφή αντικατάσταση, η εταιρεία αναφέρει ότι θα φέρει μερικά από τα “βασικά χαρακτηριστικά” του Carousel στο Dropbοx. Πρόσθεσε: « Θα χρησιμοποιήσουμε ό, τι μάθαμε από το Mailbox για να χτίσουμε νέους τρόπους για να επικοινωνούμε και να συνεργαζόμαστε».

Το Mailbox ήταν ήδη εξαιρετικά δημοφιλές όταν το απέκτησε το Dropbox, το 2013, αλλά είχε να αντιμετωπίσει τη μαζική εισροή χρηστών.Ωστόσο, πραγματικά απογειώθηκε μετά την εκκίνησή του και ήταν τελικά σε θέση να μειώσει τη λίστα αναμονής του.

Στην εφαρμογή έχουν δοθεί τα credits για την εισαγωγή gesture-based controls στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που σας επιτρέπει να οργανώσετε τα μηνύματά σας περνώντας το δάχτυλό σας δεξιά ή αριστερά, ένα σχέδιο που έχει αντιγραφεί από δεκάδες e-mail εφαρμογές από τότε. Άλλο χαρακτηριστικό-κλειδί του ήταν η αναβολή emails για αργότερα, που και αυτό έχει αντιγραφεί από πολλές άλλες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι τρέχοντες χρήστες του Mailbox έχουν μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου για να πάρουν και να αποθηκεύσουν αλλού τα πρόχειρα και τα άλλα δεδομένα τους. Οι φωτογραφίες από το Carousel θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην καρτέλα Φωτογραφίες του λογαριασμού σας στο Dropbox, αν και δεν είναι σαφές αν οι χρήστες θα χρειαστεί να πληρώσουν για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS