ΑρχικήinetΤο Epson Paperlab ανακυκλώνει σκουπίδια σε φύλλα χαρτιού

Το Epson Paperlab ανακυκλώνει σκουπίδια σε φύλλα χαρτιού

epson_paperlab_app

Η ανακύκλωση χαρτιού δεν είναι κάτι που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, παρόλα αυτά η εταιρεία Epson δημιούργησε μια μηχανή η οποία είναι ικανή να την πραγματοποιεί στο γραφείο σας, και ονομάζεται Epson Paperlab.

Το Epson Paperlab έχει σχεδιαστεί ώστε να μετατρέπει τα χρησιμοποιημένα έγγραφά σας σε νέα φύλλα χαρτιού. Τα ήδη χρησιμοποιημένα έγγραφα τροφοδοτούν τη μηχανή από τη μία πλευρά και στη συνέχεια, έπειτα από επεξεργασία, βγαίνουν στην άλλη άκρη ως νέο χαρτί.

Η διαχρονική παγκόσμια απήχηση του χαρτιού έγκειται στην απλότητά του ως εργαλείο επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που αποτυπώνονται σε αυτό το εξαιρετικά φορητό και πάντα βολικό μέσο, το χαρτί, είναι εύκολο να διαβαστούν, εύκολο να συγχωνευτούν, και εύκολο να τις θυμόμαστε. Από την άλλη πλευρά, αυτό το ουσιαστικό εργαλείο παράγεται ακόμα από έναν πολύ περιορισμένο πόρο. Σαν η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο όσον αφορά την εκτύπωση, η Epson έχει στενότερη επαφή με το χαρτί που χρησιμοποιείται για τα προϊόντα του εκτυπωτή. Με αυτό κατά νου, η εταιρεία έθεσε ως στόχο την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας που θα αλλάξει ολόκληρο τον κύκλο του χαρτιού. Με το νέο Paperlab, η Epson έχει ως στόχο να δώσει νέα αξία στο χαρτί και να τονώσει την ανακύκλωση.

Η μηχανή μπορεί να παράγει 14 φύλλα χαρτιού Α4 ανά λεπτό και μπορεί επίσης να παράγει και άλλα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων Α3, χρωματιστό χαρτί, χαρτί με άρωμα, ακόμη και παχύτερο χαρτί για επαγγελματικές κάρτες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Epson Paperlab στο σύνδεσμο Source Epson, The Verge. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα στην εκδήλωση Τόκιο Big Sight στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τόκιο από τις 10 έως τις 12 του Δεκέμβρη.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS