ΑρχικήinetΗ Samsung παρουσιάζει σετ ακουστικών εικονικής πραγματικότητας!

Η Samsung παρουσιάζει σετ ακουστικών εικονικής πραγματικότητας!

Η εικονική πραγματικότητα είναι τώρα διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο με λιγότερο από 100 λίρες αφού η Samsung ανακοίνωσε ότι τα νέα της ακουστικά Gear VR (Virtual Reality) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της.

Samsung

Τα ακουστικά του γίγαντα της τεχνολογίας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την εταιρία εικονικής πραγματικότητας που ανήκει στο Facebook, την Oculus και τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι από τα πρώτα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας που στοχεύουν σε καταναλωτές και όχι σε προγραμματιστές.

Η εταιρία ήδη πιο πριν είχε κυκλοφορήσει ένα μοντέλο ακουστικών εικονικής πραγματικότητας αλλά σε πολύ πιο υψηλή τιμή αλλά αυτή η νεότερη έκδοση που είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές είναι στη μισή τιμή και με μια ευρύτερη γκάμα λογισμικού.

Τα ακουστικά χρειάζονται ένα smartphone για να λειτουργήσουν και να εμφανιστεί η οθόνη προβολής σε αυτό και είναι συμβατά με τις συσκευές της Samsung S6 edge, S6 και S6 edge.

Μόλις συνδεθούν στη συσκευή, οι εφαρμογές που τρέχουν στο κινητό χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, δίνοντας την εντύπωση στους χρήστες ότι μπήκαν σε έναν προσομοιωμένο κόσμο.

Ο πρόεδρος IT και κινητής τηλεφωνίας της Samsung, JK Shin δήλωσε: “Βλέπουμε την εικονική πραγματικότητα ως την επόμενη υπολογιστική πλατφόρμα και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Oculus για τα Gear VR για να καθοριστεί και το πρότυπο για τα κινητά εικονικής πραγματικότητας και να φέρει αυτό το επαναστατικό προϊόν στους καταναλωτές.

Η εικονική πραγματικότητα έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία τρία χρόνια ως κατηγορία της τεχνολογίας, και εν μέρει ανέβηκε τόσο εξαιτίας μιας crowdfunding καμπάνιας της Oculus για το πρώτο σε ζήτηση πρωτότυπο της.

Από τότε εκτός από τη Samsung και η Microsoft, η HTC και το Playstation κυκλοφόρησαν τα δικά τους ακουστικά εικονικής πραγματικότητας.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS