ΑρχικήinetΝέο πρόγραμμα της Adobe για 3D modeling!

Νέο πρόγραμμα της Adobe για 3D modeling!

Με το καινούριο πρόγραμμα της Adobe μπορείτε να δημιουργήσετε τρισδιάστατους ανθρώπους το ίδιο εύκολα όπως φτιάχνετε avatar στα video games!

Adobe

Το Photoshop έχει 3D λειτουργίες εδώ και χρόνια αλλά σημαντικές προκλήσεις για τους σχεδιαστές έχουν παραμείνει. Με την πρόσφατη εξαγορά της από ειδικούς 3D της Mixamo, η Adobe έστρεψε την προσοχή της σε ρεαλιστικά μοντέλα χαρακτήρων. Το αποτέλεσμα είναι το Fuse CC, μια νέα εφαρμογή διαθέσιμη για desktop υπολογιστές η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να σχεδιάσει εύκολα κινούμενα ανθρώπινα μοντέλα για σύνθετες εικόνες, σχεδιαγράμματα, καλλιτεχνικά projects κλπ.

Το Fuse δίνει τη δυνατότητα σε σχεδιαστές που δεν έχουν καμιά εμπειρία με 3D να μπορέσουν να το ενσωματώσουν στα έργα τους. Το πρόγραμμα σου επιτρέπει να αναμίξεις και να ταιριάξεις διαφορετικά πρόσωπα και σώματα, τόσο εύκολα όπως δημιουργείς ένα avatar σε ένα παιχνίδι, να κάνεις μοναδικούς συνδυασμούς των υπαρχόντων τμημάτων σώματος, ρούχων και να προσθέσεις κείμενο επιλέγοντας από μια βιβλιοθήκη με πάνω από 3000 εικόνες.

“Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ανθρώπινες μορφές όλη την ώρα στις εργασίες τους αλλά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα χρονοβόρο το να βρουν την κατάλληλη 2D εικόνα με τον κατάλληλο φωτισμό και την κατάλληλη προοπτική. Με το να δώσεις στους σχεδιαστές έναν εύκολο τρόπο να το κάνουν αυτό με 3D χαρακτήρες, μπορείς να τους προσφέρεις ένα νέο επίπεδο ευελιξίας.” δήλωσε ο Chantel Benson, διευθυντής Marketing ψηφιακών εικονικών προϊόντων της Adobe.

Με το Fuse μπορείς να επιλέξεις σχεδόν κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος και να την επεξεργαστείς, μπορείς να αλλάξεις το στυλ μαλλιών, το σχήμα και την έκφραση του προσώπου, το χρώμα δέρματος, τα ρούχα, το κείμενο και το χρώμα και σχεδόν τα πάντα στο σχήμα και τον τύπο σώματος με μεγάλη λεπτομέρεια και σε πραγματικό χρόνο. Αφού δημιουργήσεις τον χαρακτήρα σου μπορείς να τον αποθηκεύσεις στην βιβλιοθήκη σου και να τον ανεβάσεις στο Photoshop και να τον χρησιμοποιήσεις εκεί που θες.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα preview του Fuce CC της Adobe:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=3by-rteNZek”]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS