Αρχικήsecuritydarkweb: Ποια είναι τα τιμολογιακά trends αυτής της περιόδου;

darkweb: Ποια είναι τα τιμολογιακά trends αυτής της περιόδου;

Ίσως μερικοί από εσάς να το έχετε παρατηρήσει, οι περισσότεροι μάλλον όχι, πως -δε θα σας το κρύψω- τρέφω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα άρθρα που σχετίζονται με το darkweb, και ακόμα περισσότερο αυτά που έχουν να κάνουν με τους τιμοκαταλόγους του και τις λίστες των υπηρεσιών που προσφέρονται στην «σκοτεινή πλευρά» του διαδικτύου. Έτσι λοιπόν, θα σας παρουσιάσω σήμερα τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο των contract killers στο dark web. Ποιες είναι οι κυριότερες αλλαγές που παρατηρήθηκαν; Ποια είναι τα τιμολογιακά trends αυτής της περιόδου;

Συγκρίνοντας ένα πρόσφατο screenshot του “service-catalogue” που ελήφθη από το C’thulhu Dark site, παρατηρήθηκαν οι εξής αλλαγές:

Αφαιρέθηκαν τα “rank” systems, και η κατηγοριοποίηση “rank” για τον στόχο, και στη θέση τους υιοθετήθηκε μια πιο απλή προσέγγιση κατηγοριοποίησης. Ο στόχος απλά κατηγοριοποιείται είτε ως “Regular Person” ή ως “public person”, ενώ όλες οι κατηγορίες που βρίσκονταν μεταξύ αυτών έχουν εξαλειφθεί. Επιπλέον, έχουν προστεθεί τιμές για επίπεδα εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας, για παράδειγμα έχουν προσθέσει τιμές για άτομα που έχουν προσωπικούς φρουρούς. Επιπροσθέτως, οι τιμές αυτές ποικίλλουν αναλόγως του αριθμού των φρουρών που έχει ο στόχος, εάν ο στόχος έχει 1 ή 2 φρουρούς τότε η τιμή θα είναι υψηλότερη εάν ο στόχος δεν έχει κανέναν, ενώ εάν έχει μια ομάδα από 3-5 φρουρούς τότε η τιμή θα είναι ακόμα υψηλότερη, αφού το “difficulty level” θα είναι υψηλότερο.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον παλιό Τιμοκατάλογο που βρήκαμε στο dark web

darkweb-old-price-list assassins-darkweb-price-trends

Κι εδώ βλέπουμε τον νέο:

new-price-list assassins-darkweb-price-trends trends trends trends trends

Ένα ακόμα πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου ήταν η αλλαγή στο tag-line που πραγματοποίησαν, μέχρι πρότινος, ανέφεραν “The best place to put your all problems to grave!” ενώ τώρα μπορούμε να διαβάσουμε “ No fish is too big, no job too small – HITMAN does it all !”

dark web-oldannouncement

announcement-2

Επιπλέον, αν παρατηρήσουμε την γλώσσα γραφής στα Q&A, θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν είναι γραμμένη από native English writer αφού υπάρχουν αρκετά γραμματικά λάθη στον τρόπο γραφής.

announcement-3

Μια άλλη παρόμοια γνωστή αγορά, το “Hitman Network” επίσης ενημέρωσε τον τιμοκατάλογό της, και παρατηρούμε πως μείωσε σημαντικά τις τιμές της. Η μείωση αυτή αγγίζει σε μερικές υπηρεσίες ακόμα και το -50%! Το αφεντικό τρελλάθηκε;

hitman-offer-old

hitman-offer-new trends

Διαβάστε ακόμη: Περίεργη Επίθεση στο PlanetGreece – Εμπλοκή πολιτικών & «hackers»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS