Τρίτη, 2 Μαρτίου, 13:26
Αρχική inet Πρωτότυπο τατουάζ μετατρέπει το Body Art σε ένα tracker γυμναστικής

Πρωτότυπο τατουάζ μετατρέπει το Body Art σε ένα tracker γυμναστικής

Tα τατουάζ που ενώνουν την τέχνη με την τεχνολογία δεν είναι κάτι καινούργιο σε αυτή τη φάση. Έχουμε δει Motorola να ξεκλειδώνουν με ένα τατουάζ και τατουάζ που συλλέγουν ιδρώτα για να παράγουν ενέργεια.

Πρωτότυπο τατουάζ μετατρέπει το Body Art σε ένα tracker γυμναστικής

Οι περισσότερες καινοτομίες έρχονται από μεγάλες ανησυχίες και βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, αλλά μια μικρή ομάδα με το όνομα Chaotic Moon ανακάλυψε μια άλλη τεχνολογία βασισμένη στα τατουάζ και θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ένα tracker γυμναστικής παρακολουθώντας τις λειτουργίες του σώματός σας . Το όνομα αυτού Tech Tat.

Σε μια συνέντευξη με το Techcrunch, η εταιρεία λέει ότι το Tat Tech δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ηλεκτο-αγώγιμη μπογιά και σε ένα διαφημιστικό βίντεο, ένα από τα μέλη της ομάδας προτείνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, των παλμών και τη θερμοκρασία του σώματος ενός ατόμου.

Ωστόσο, η Chaotic Moon, η οποία εξαγοράστηκε από την διεθνή εμπορική εταιρία Accenture αυτό το καλοκαίρι, είναι περισσότερο γνωστή για την ανάπτυξη των ενδιαφερόντων πρωτοτύπων αντί να αποστέλλει mainstream προϊόντα στους καταναλωτές.

Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία αναφέρει ότι το Tech Tat είναι πραγματικό και δουλεύει.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=9iFuTaqD4fM” width=”740″]

Η ίδια μικρή επιχείρηση ήταν πίσω και από το «ιπτάμενο taser drone» και το «flame throwing drone», κανένα από τα οποία, ωστόσο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στα καταστήματα σύντομα.

Στο τελευταίο βίντεο της εταιρείας, η εταιρεία λέει ότι είναι «ενθουσιασμένη που σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον», αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να ελπίζετε. Νωρίτερα αυτό το έτος, η εταιρεία μίλησε για σχέδια εμπορευματοποίησης των προαναφερθέντων drones, αλλά η ιστοσελίδα των drones εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά μια landing page. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι αποφασισμένη να κάνει εμπορεύσιμο το Tech Tat.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS