ΑρχικήinetΈνα smartphone ελέγχει ένα VR αεροπλάνο από χαρτί

Ένα smartphone ελέγχει ένα VR αεροπλάνο από χαρτί

Είχατε ονειρευτεί ποτέ να πετούσατε όπως ένα χάρτινο αεροπλάνο; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να το ονειρεύεστε πια.

Ένα smartphone ελέγχει ένα VR αεροπλάνο από χαρτί

Όχι πολύ καιρό πριν, το να πετάξεις ένα χάρτινο αεροπλάνο που λειτουργεί ηλεκτρονικά με ένα τηλεχειριστήριο ήταν τόσο γελοίο όσο ακούγεται. Αλλά όχι πια – πείτε γεια στο PowerUp kit. Πρόκειται βασικά για ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος ασύρματα ελεγχόμενο χάρτινο αεροπλάνο στο οποίο είναι εγκατεστημένη μια live streaming κάμερα. Α, και σας δίνει First Person View (FPV) από την πτήση του, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε μια VR ταινία.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές drone, την Parrot, το αεροπλάνο μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του smartphone σας ή γέρνοντας το τηλέφωνο στο πλάι. Αυτό το FPV φέρνει στο χρήστη την αναμφίβολα μια συναρπαστική εμπειρία πτήσης ενός χάρτινου αεροπλάνου στα 300 πόδια στον αέρα.

Αυτό το μικρό αεροσκάφος στρίβει μεταβάλλοντας την ώθηση μεταξύ των δύο ηλεκτρικών μηχανοκίνητων στηριγμάτων που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Αλλάζοντας την ταχύτητα σας βοηθά να ανέβετε ή να κατέβετε και να μπορείτε να ελέγχετε το αεροπλάνo μέσα σε ένα εύρος των 300 ft.

Για να βοηθήσει τους αρχάριους που το πετούν να το σηκώσουν και να επιταχύνουν γρηγορότερα, μπορούν να μεταβούν στη λειτουργία αυτόματου πιλότου που επιτρέπει την εύκολη απογείωση και προσγείωση, ακόμη και σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, φροντίζει το αεροπλάνo σας να μην πέσει σε wipeouts, όπως στασιμότητα, συντριβή ή καταδύσεις σπιράλ. Έτσι, δεν έχει σημασία πόσο έμπειροι είστε στις τεχνικές πτήσης, το προ-εγκατεστημένο λογισμικό αντιπροσωπεύει έναν άξιο συγκυβερνήτη.

Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι η 30fps VGA-resolution live streaming κάμερα που συγχρονίζεται με το smartphone σας μέσω Wi-Fi.

Το Carbon Flyer, ένα άλλο ανταγωνιστικό drone αεροπλάνο, δουλεύει ομοίως, αλλά αυτό παραλείπει το live stream και το βίντεο.

Η καμπάνια του PowerUp Kickstarter στοχεύει να αυξήσει $100.000 για την κατασκευή αυτού του Flyer. Κατά την τελευταία καταμέτρηση, το έργο είχε περίπου 1.200 υποστηρικτές. Μέσα σε 52 ημέρες, η εκστρατεία έχει ήδη φτάσει τα $246.117.

Τέλος,μπορείτε να το θαυμάσετε σε δράση εδώ:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WyDXDYxXcbc” width=”740″]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS