ΑρχικήinetΉρθε η νέα γεννιά αποθηκευτικών συστημάτων;

Ήρθε η νέα γεννιά αποθηκευτικών συστημάτων;

Το νέο προϊόν της Infindat ονομάζεται  Infinibox! Πρόκειται για ένα σύστημα αποθήκευσης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επόμενης γεννιάς και να ανταγωνιστεί  τα αντίστοιχα προϊόντα EMC VMAX, HDS VSP και 3PAR 10K.

Δεν ειναι all-flash.Είναι υβριδικό με μεγάλη μνήμη RAM  και  RPM : 7200.Δημιουργώντας μία συνολική χωρητικότητα  στα 2PB/rack. Εχει ένα τριπλό σχηματισμό ελέγχου ασυνήθιστο αλλά πολύ δραστικό.

infinibox

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον προιόν βασισμένο πάνω σε αξιόπιστη τεχνολογία.

 

Το προϊόν της Infinidat’s έχει πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες με το XIV. Πολλοί μηχανικοί ακολούθησαν τον ιδρυτή του Infinibox  ονόματι  Moshe Yanai σε αυτό το νέο του επιχειρηματικό βήμα, ο οποίος  εγκατέλειψε την IBM ύστερα από  μία αντιπαράθεση σχετικά με την αναπτυξη του XIV.

Το Infinibox  είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά μοντέλα.Το “mini” Infinibox  θα ήταν ένα καλό σύστημα για μεσαίες επιχειρήσεις καθώς επίσης και για “dr sites”. Όσον αφορά το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό, πιο συγκεκριμένα ανέρχεται στο $1/GB.

Το  προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα σημαντικό εύρος λειτουργιών.Για παράδειγμα μια τράπεζα δεν θα ήταν εφικτό να τοποθετήσει τις βασικές της πληροφορίες της σε αυτό, όμως με την προαναφερθείσα τιμή,θα ήταν ιδανικό να αποθηκεύσει ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων της  για αναλυτικούς σκοπούς, ταχύτερα από προηγούμενα συστήματα αποθηκεύσης.

Κάθε  σύστημα της εταιρίας δοκιμάζεται εκτενώς για εβδομάδες πριν δοθεί στην αγορά.

Τέλος υπήρχαν ανησυχίες σχετικά με την απήχηση που θα είχε στους καταναλωτές.Παρ΄ όλα αυτά η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον προιόν βασισμένο πάνω σε αξιόπιστη τεχνολογία και με χαμηλότερη τιμή αποτελώντας μία απειλή για τα μέχρι τώρα παραδοσιακά συστήματα αυτού του είδους όπως η EMC VMAX.®

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS